Stiže nova triler serija “Puni krug” – obavezno je stavite na must watch listu!

Ovog tjedna na streaming platformu HBO Max stiže nova originalna triler serija s potpisom slavnog redatelja Stevena Soderbergha, a mi ne možemo dočekati prvu epizodu. Premijera Max Original miniserije Puni krug”, sa zaista zvjezdanom glumačkom postavom, na rasporedu je za 13. srpnja, a za gledanje će odmah biti dostupne prve dvije epizode.

Ovaj kompleksni triler redatelja Stevena Soderbergha prati posljedice neuspješne otmice tinejdžera koja razotkriva dugo čuvane tajne u jednoj obitelji u današnjem New Yorku. U ovoj miniseriji u glavnim ulogama pojavljuju se Zazie Beetz, Claire Danes, Jim Gaffigan, Jharrel Jerome i Timothy Olyphant, a među ostalom glumačkom postavom nalaze se imena kao što su CCH Pounder, Phaldut Sharma, Adia, Sheyi Cole, Gerald Jones, Suzanne Savoy, Ethan Stoddard, Lucian Zanes i Dennis Quaid.

Serija “Puni krug” bila je u službenom izboru Tribeca Film festivala 2023. godine, Soderbergh je i izvršni producent serije, dok je scenarist i izvršni producent Ed Solomon. Među izvršnim producentima je i Casey Silver.

 

 

U nastavku možete pogledati trailer za ovu uzbudljivu mini seriju.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0