Stiže nova sezona hvaljene serije “True Detective”

Nakon što je prije četiri godine emitirana treća sezona serije koja je hvaljena od strane kritičara i gledatelja, stiže i nova sezona originalne HBO serije Pravi detektiv: Noćna zemlja” (True Detective: Night Country) s dobitnicom Oscara Jodie Foster i Kali Reis u glavnim ulogama.

Kad padne duga zimska noć u Ennisu na Aljasci, osmorica ljudi koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom Tsalal nestaju bez traga. Kako bi riješile slučaj, detektivke Liz Danvers (Foster) i Evangeline Navarro (Reis) morat će se suočiti s tamom koju nose unutar sebe i istražiti uklete istine koje leže zakopane pod vječnim ledom.

Novu sezonu čini šest epizoda, a u glavnim ulogama su Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc i John Hawkes. U gostujućim ulogama pojavljuju se Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson i Joel D. Montgrand.

Redateljica, scenaristica i izvršna producentica je Issa López. Među izvršnim producentima jos su i Jodie Foster, Mari Jo Winkler, Barry Jenkins, Adele Romanski i Mark Ceryak za PASTEL, Chris Mundy, Alan Page Arriaga, Steve Golin, Richard Brown, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Cary Joji Fukunaga i Nic Pizzolatto. Producenti su Princess Daazhraii Johnson, Cathy Tagnak Rexford i Sam Breckman.

Serija će imati premijeru 15. siječnja na HBO Max streaming platformi i na HBO kanalu, a prve tri sezone ove nagrađivane  serije dostupne su za gledanje na HBO Max streaming platformi.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Naslovna fotografija: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0