Stiže li nastavak omiljenog filma “Vrag nosi Pradu”?

Prema pisanju brojnih stranih medija, omiljen film modnih entuzijastica, “Vrag nosi Pradu”, vraća se na velika platna! Prema navodima, Disney razvija nastavak hit filma iz 2006. godine s Meryl Streep u ulozi Mirande Priestly, moćne urednice modnog časopisa Runway, i glumica Anne Hathaway i Emily Blunt kao njezinih asistentica.

Scenaristica originalnog filma Aline Brosh McKenna za strane je medija izjavila da trenutačno radi na novom filmu, no još nije posve jasno tko će se pojaviti iz originalne postave. No, navodno priča prati urednicu Priestly dok upravlja svojom karijerom usred naglog pada tradicionalnog izdavanja časopisa s tiskanim izdanjem i suočava se s Blunt, koja više nije njezina asistentica, već moćna izvršna direktorica luksuzne grupacije poput primjerice LVMH i Kering. Dakle, dolazi do naglog preokreta – sad Priestly prijekopotrebno treba svoju nekadašnju asistenticu da spasi svoju karijeru.

Netflix

Utemeljen na  romanu Lauren Weisberger iz 2003. godine o iskustvu mlade žene koja radi u modnom časopisu (Weisberger je radila kao osobna asistentica urednice američkog Vogue-a Anne Wintour), “Vrag nosi Pradu” bio je film koji je polučio veliki uspjeh zaradivši više od 300 milijuna dolara diljem svijeta i donijevši Streep Zlatni globus za najbolju glumicu, kao i nominaciju za Oscara. Dizajnerica Patricia Field također je nominirana za Oscara za kostimografiju filma.

Još čekamo službenu potvrdu o nastavku omiljenog filma, no do tad, jedva čekamo iznova pogledati originalan film koji je za gledanje dostupan na platformi Netflix!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Netflix

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0