Stilski trik popularan na TikToku koji ćete željeti isprobati

Stvaranje capsule garderobe ono je čemu mnogi teže. Tek nekoliko komada u ormaru koji se nose iznova, iznimno su kvalitetni i prkose svim trendovima, nešto je što bi trebalo biti cilj svačijeg odijevanja. No, u toliko brzo rastućoj modnoj industriji koja svakog dana iznova predstavlja nove komade koje želimo, nerijetko zna biti izazovno odoljeti im. Ipak, ako ste u potrazi za rješenjem na pitanje kako se riješiti gomilanja odjeće i stvoriti capsule garderobu koja će sadržavati i mali broj komada i dodataka, onda biste sigurno trebali otkriti novi stilski trik s TikToka: “metodu 3-3-3”.

@rachspeed

so many cute outfits so much vintage so much fun #333challenge #capsulewardrobe #2024trends #ootd

♬ La foule – Remastered – Édith Piaf

Naime, content kreatorica Rachel Spencer (@rachspeed), otkrila je “metodu 3-3-3” koja vas izaziva da iz ormara odaberete devet predmeta. Točnije, tri gornja poput vesti, košulja i majica, tri hlača ili suknji i tri para cipele. Ono što je cilj tog izazova je kreiranje što više kombinacija koristeći tek tih 9 komada. Da se radi o viralnom triku, dokazuje činjenica da su njezini videi sakupili gotovo milijun pregleda i mnogi su korisnici oduševljeno komentirali da im ova nova metoda pomaže da koristeći postojeće komade iz ormara, stvaraju nove odjevne kombinacije.

@rachspeed

i had no idea that my 333 outfit challenge was going around!!! sooo much fun seeing y’all’s personal style and outfits 💖👢🎀 #333challenge #outfitinspo #capsulewardrobe

♬ original sound – Rachel Spencer

Unatoč tome što se može činiti da je s malim brojem komada izazovno stvoriti kombinacije koje ćemo nositi više od nekoliko dana, pokazalo se da je Spencer sa svojih odabranih devet komada uspjela osmisliti 19 različitih kombinacija, od onih dnevnih do onih rezerviranih za večernje prilike. Ideja za ovu popularnu metodu koju trenutačno isprobavaju brojni korisnici na TikToku, kreatorica je dobila prilikom pakiranja za putovanje. Naime, pakiranje je nerijetko izazovno jer ne znamo što će nam sve trebati, a to na kraju najčešće rezultira time da spakiramo previše stvari. Uz ovu metodu, olakšat ćete si takve muke.

@ayeshayeshbaby6

the 333 method is a life saver for me when im traveling. it helps me come up with tons of outfit ideas and not overpack #capsulewardrobe #traveloutfit #stylingtips #CapCut

♬ original sound – Ayesha

@krista.lavrusik

the 333 rule challenge, try it!! so perfect for traveling.🙌🏼 #333travelrule #falloutfitinspo #lessismore

♬ original sound – krista

U konačnici, zbilja se radi o korisnom triku uz koji ćete smanjiti svoju garderobu i nedvojbeno je da ćete biti zadovoljniji jer ćete u ormaru imati samo kvalitetne komade koje ćete odijevati godinama. U konačnici, najdraža stvar kod ove metode nam je ta što će vam ona pomoći u otkrivanju osobnog stila i onoga što zapravo volite nositi, te u čemu se osjećate najbolje i samopouzdano. A to je ukratko, glavni cilj odijevanja!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: TikTok

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0