Stigli su novi modeli Chanel torbica koje želimo ovog proljeća!

Ako se pita francusku modnu kuću Chanel – proljeće je stiglo! Na njihovu su službenu stranicu ovih dana stigli prvi komadi iz Spring/Summer 2024. Pre-Collection i ne možemo se odlučiti koji nam je ljepši. Brend je ove godine odlučio svojim prepoznatljivim siluetama, torbicama koje se ubrajaju u modne klasike, udahnuti novo ruho i to ono cvjetno.

Već smo pisali o Chanel Flap modelu izrađenom od rafije koji krase izvezeno cvijeće, a sad je predstavljeno još sličnih modela. Onaj koji nam je na prvu privukao pažnju je mini model Chanel 22 torbice na kojem se u patchwork raznobojnoj varijanti također pojavljuje cvjetni uzorak. Isti je model torbice dostupan i u nešto većoj varijanti, a influencerice su oduševljene novom, smanjenom siluetom tog traženog modela kojem nitko nije predviđao ovakvu popularnost.

Chanel 22 Mini i Small dostupni su i u varijanti od svijetlog trapera s prošivima, a taj model nam se čini idealan za minimalističke proljetne outfite. Iako je tvid tkanina koju pretežito povezujemo sa zimom, modna kuća pokazala je i kako može biti sasvim neodoljiva u proljeće. Naime, predstavili su klasičan Chanel Flap model u varijantama od prošaranog tvida u pastelnim nijansama, a istu su tkaninu iskoristili i za kreiranje nove verzije Chanel Kelly torbice.

Taj je model u posljednjih nekoliko mjeseci zaludio društvene mreže, pa ne sumnjamo da će i ova blijedoružičasta nijansa biti ekstremno popularna. Za one koji ipak biraju kožu, “kellyica” je predstavljena i u verziji od glatke kože bijele boje, a u toj varijanti možete kupiti i Chanel Camera mini torbicu.

U nastavku otkrijte nove neodovljive modele Chanel torbica koje možete pogledati na njihovoj službenoj stranici.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Chanel, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0