Processed with VSCO with preset

Stigla je nova Vanja Milićević x Extreme Intimo kolekcija!

Nakon nevjerojatnog uspjeha koji je postigla suradnja srpske influencerice Vanje Milićević i brenda Extreme Intimo, ovog ljeta čeka nas nova epizoda suradnje koja je pomaknula granice u regiji.

Prethodna kolekcija je među ljubiteljicama mode ostala zapamćena po odličnim krojevima koji su udobni i stvoreni za duge ljetne dane, a istovremeno daju i dašak elegancije i seksipila. Upravo to istraživanje senzualnosti kroz trendi komade je okosnica i nove limitirane “Le Soleil” kolekcije. 

Ovoga puta sunce je tu kao fokus i glavna inspiracija, njegova toplina tjera nas da odbacimo suvišne slojeve sa sebe i da krenemo u istraživanje svijeta rasterećeni, ali uprkos minimalnoj količini odjeće na sebi i sjajno odjeveni!

Vanja Milićević je u novoj suradnji sa Extreme Intimo timom željela svima pokloniti mogućnost da nevjerojatno brzo “slože” svoj ljetni ormar. Osmislila je modele koji se mogu nositi na nekoliko različitih načina i svi komadi iz kolekcije se mogu međusobno kombinirati po želji. Recimo to ovako, ako je samo “Le Soleil” u vašem kovčegu sasvim je izvjesno da ćete biti najbolje odjevena osoba – od plaže preko ljetnih dnevnih tuluma pa sve do zalaska sunca.

Očekivano, u skladu sa Vanjinom estetikom, vladaju bijela i crna nijansa, dok su nježno ružičasta, pink i maslinasta tu da sve dodatno začine. Kao i u prvoj kolekciji, jasno je da su svi modeli kreirani tako da se mogu nositi u trenucima dokolice u casual kombinacijama, ali i u svečanijim prigodama uz pokoju stilsku promjenu.

Uz “Le Soleil” kolekciju zaista je teško reći da nemate što odjenuti, jer je dovoljno da midi suknju pretvorite u seksi mini haljinu, dodate tanku maramu oko vrata i zaputite se u neki beach bar na party.

Nepretenciozno seksi, udobno i cool glavne su odrednice ove limitrane kolekcije. Uparite pink bikini uz široke ružičaste hlače ili ga ublažite maksi suknjom.

U ovim stilskim igrama nema pogrešnog odabira, jer kako god poželite iskombinirati “Le Soleil” kolekciju sasvim sigurno će to biti modni bingo! Izazivamo vas da budete hrabri i prepustite se mix & match zabavi na suncu. Kolekcija je izrađena u limitiranoj seriji, zato, pažnja – i požurite!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Milko Babić

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0