Stigla je kolekcija Sofije Richie Grainge i Matilde Djerf koju smo željno iščekivali

Nedavno smo pisali o modnoj suradnji nama najdraže Skandinavke, Matilde Djerf i stilske ikone i it djevojke, Sofije Richie Grainge. Prije nekoliko tjedna na Instagram profilu modnog brenda Matilde Djerf, Djerf Avenue, dobili smo sneak peak što možemo očekivati u kolekciji. Ono što smo mogli zaključiti putem teasera na njihovim društvenim mrežama, riječ je o božićnoj kolekciji loungewear komada i pidžama.

@djerfavenue

Komadi iz suradnjne dostupni su od jučer na Djerf Avenue webshopu, a vjerno smo pratili lansiranje ovih komada putem Instagrama. Richie Grainge i Djerf pripremile su party na kojemu su predstavile proizvode svoje kolaboracije, uz dobro društvo, pjenušac, prekrasne torte s čak osam katova i vrhunske glazbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DJERF AVENUE (@djerfavenue)

Sada kad smo konačno doznali što se sve u kolekciji nalazi, možemo potvrditi smo oduševljeni. Riječ je loungewear komadima koji se mogu nositi kao pidžama, ali je i Djerf dokazala da se neki komadi mogu nositi čak i na traperice. Kolekcija se sadrži od sedam komada koji su napravljeni od istog uzorka – Holiday Bow. Riječ je o malenoj zelenoj mašnici koja je okružena pahuljicama, bombonima i srčekima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DJERF AVENUE (@djerfavenue)

Loungewear setovi možete kombinirati a sastoje se od kratkih hlača, topom s volanima, majicom dugačkih rukava, dugačkim hlačama, košuljom i kardiganom. Svi komadi napravljeni su od tencelne tkanine koja je mekana i svilenkasta, a među ovim odjevnim komadima, Richie Grainge je i kreirala scrunchie s mašnicom.

Kolekciju možete pronaći na Djerf Avenue stranici, a preporučujemo vam da požurite s kupnjom s obzirom na to da je ova suradnja veliki hit već. Neki od komada već su rasprodani, ali se nadamo da će uskoro stići natrag na zalihe jer ih želimo vidjeti ispod svojeg božićnog drvca!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@sofiarichiegrainge, @matildadjerf, @djerfavenue)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0