Stigao je trailer za novi nastavak filma “Nemoguća misija”

Ethan Hunt se vratio! Pet godina nakon zadnje “Nemoguće misije” studija Paramount, Tom Cruise ponovno je na velikom platnu u ulozi poznatog junaka ovisnog o adrenalinu i akciji.

I u novom nastavku holivudski glumac izvodi nevjerojatne vratolomije, često puta opasne po život. Već smo naviknuli na to da poznati glumac svoje akcijske scene voli izvoditi sam, rijetko kada uz pomoć kaskadera. U prošlim misijama je stajao na avionu koji je ubrzavao i pripremao se za uzlet, samostalno upravljao helikopterom, dok će u novoj misiji skočiti s motorom preko litice u Norveškoj… Da bi se padobranom kasnije spustio na vlak koji prolazi ispod njega. Redatelj Christopher McQuarrie scenu je opisao riječima: “Ovo je daleko najopasnija scena koju smo ikad pokušali”.

U novom filmu Ethan Hunt i njegov IMF tim kreću na svoju najopasniju misiju do sada: trebaju pronaći zastrašujuće novo oružje koje prijeti cijelom čovječanstvu prije nego što padne u pogrešne ruke. Budućnost i sudbina svijeta su u opasnosti, a mračne sile iz Ethanove prošlosti se približavaju.

Počinje smrtonosna utrka diljem svijeta gdje se Hunt suočava s tajanstvenim neprijateljem u kojoj je naš junak prisiljen shvatiti da ništa ne može biti važnije od njegove misije  čak ni životi onih koje najviše voli.

Uz Cruisea, u filmu glume i Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes, Mark Gatiss, Indira Varma i Rob Delaney.

Film “Nemoguća misija: Odmazda prvi dio“stiže u kina diljem Hrvatske na ljeto 2023. u distribuciji Blitza, a u videu iznad možete pogledati trailer za ovu akcijsku priču nabijenu adrenalinom.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0