Stigao je remake filma “Mr. & Mrs. Smith”

Film u kojem su 2005. godine glumili Angelina Jolie i Brad Pitt zauvijek je upisan u pop kulturu i vjerojatno ga ništa ne može nadmašiti. Nova serija “Mr. & Mrs. Smith” ni ne pokušava to, što čini ovaj uradak zanimljivim za gledanje bez potrebe za usporedbom scenarija i glumaca. U ulogama Jane i Johna Smitha u verziji iz 2024. godine koja je dostupna za gledanje na platformi Prime Video našli su se Maya Erskine i Donald Glover, koji je, uz Francescu Sloane, producent i kreator serije.

Duo je već surađivao na hit seriji “Atlanta”, pa svi oni koji su obožavali atmosferu i humor te serije, mogu očekivati isto od “Mr. & Mrs. Smith”. Ono po čemu se serija najviše razlikuje od filma i odmah na početku dobiva drugačiji ton je činjenica da se John i Jane ne poznaju te je njihov brak dogovoren od strane kompanije koja ih angažira. Njihov prvi susret odvija se u kući u kojoj kao bračni par žive i u kojoj otkrivaju svoje nove identitete. Naime, da bi mogli raditi špijunski posao za koji su angažirani, svoj su stvarni život morali ostaviti iza sebe, bez ikakvih kontakata.

Iako se na početku čini kako njihov umjetni brak, pa ni poslovna suradnja, neće ići glatko, John i Jane brzo se zbliže i nakon jedne od misija započnu romantičnu aferu. Time postaju još uvjerljiviji u svojoj ulozi bračnog para što će im svakako pomoći u narednim misija, iako ljubav koja se rađa među njima donosi i nove rizike. Dvoje potpunih stranaca tako započinje novi život isprepleten opasnim misijama, tajnama, ljubavnim zgodama, putovanjima i luksuzom.

Uz sve sličnosti i različitosti s filmom, ova serija prepuna akcije, ali i duhovitih i potpuno iskrenih dijaloga koji se događaju između dvoje ljudi koji su na početku veze, definitivno zaslužuje da je stavite na watch listu! Ako već ne zbog toga, onda zbog toga što je baš svih osam epizoda, koje traju oko 45 minuta, snimano na fantastičnim lokacijama diljem svijeta kao što su New York, Dolomiti i jezero Como, kao i zbog zvjezdane glumačke postave koju čine Paul Dano, Wagner Moura, John Turturro, Ron Perlman i mnoge druge zvijezde.

 

Seriju možete gledati putem ovog linka, a u videu iznad pogledajte trailer!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0