Neke stvari su neprocjenjive, no ponekad novac ipak može kupiti sreću. Američki spisatelj, promotor zdravog života i alternativnih metoda liječenja Deepak Chopra sudjelovao je u dizajniranju stanova koji bi trebali maksimizirati sreću stanara.

Radi se o sedam luksuznih stanova u novom kompleksu Muse Residences u Miamiju čija cijena počinje od pet milijuna dolara, dok cijena penthousea ide i do 20 milijuna dolara.

gallery-1487282517-pmg-muse-04-apartment-living-03

Chopra je ovim projektom spojio luksuzan način života i skupe nekretnine sa zdravim i holističkim pristupom življenju. Stanovi su dizajnirani tako da unaprijede stanarevu sreću i kvalitetu života, pa tako uključuju i filtriranu vodu, pročišćeni zrak i rasvjetu koja imitira sunčevu svjetlost.

chopra-hopes-the-new-units-will-promote-happiness-in-their-residents-witha-beautiful-multimillion-dollar-apartment-like-this-one-however-who-wouldnt-be-happy

Zgrada ima 49 katova i 68 stanova, no samo sedam njih je kreirano prema dizajnu Deepaka Chopre. Svaki od tih sedam stanova sadrži dvije ili tri spavaće sobe te imaju minimalno 220 metara kvadratnih.

„Mjesto na kojem živite je produžetak vašeg tijela. Zrak koji udišete je vaš zrak, a voda je vaša cirkulacija… morate i na to misliti!“- Deepak Chopra

70% stanova već je prodano, a službeno otvaranje kompleksa i useljavanje prvih stanara očekuje se početkom 2018. godine.

gallery-1487282166-pmg-si-03-ph-living-02-1
landscape-1487281415-pmg-si-03-ph-balcony-02