Split je dobio novu destinaciju za zabavu: Gooshter Beach Club

Okolica Splita ovoga je ljeta dobila još jedno it mjesto za sve ljubitelje dobre hrane, šampanjaca i koktela, ali i vrhunske zabave uz DJ glazbu. Gooshter Beach Club novootvoreni je klub na plaži u sklopu hotela Le Méridien Lav koji bi mogao postati omiljeno mjesto partijanera na Jadranu.

Na samoj plaži tako možete pojesti koji ukusni zalogaj uz širok izbor koktela vrhunskih koktel majstora, a kada se začuje udarac u gong točno u podne, počinje dnevni program. Ovo je zabava za sva osjetila cijeloga dana stoga ne čudi da su na otvaranje došli mnogi poznati Splićani. Marijana Batinić, Anamarija Asanović, Fani Čapalija, Hana Huljić, Antonio Asanović i Luka Nižetić među onima su koji su rado došli otkriti što se u novom klubu sprema ove ljetne sezone.

Generalni direktor hotela Le Méridien Lav Arnoud Zaalberg otkrio je da se posebna pozornost pridala uređenju kluba prilikom čega su korišteni isključivo prirodni materijali, lokalne tkanine i namještaj domaćih proizvođača. U cijelu priču ukomponirana je kuhinja netipična za Dalmaciju jer se radi o okusima s istoka i juga, pa se može reći da će ovaj spoj svakako zainteresirati mnoge i svakako donijeti novu vrijednost splitskoj zabavnoj ponudi.

Sa smirajem dana i ritualom pozdrava suncu, kojeg su u party tradiciju uvele svjetski poznate destinacije kao što su Ibiza, Goa i Mykonos, DJ glazbom najavljuje se početak večernjeg programa.

Sam naziv kluba, koji u sebi ujedinjuje gušte i lik sveprisutne životinjice iz mediteranskih krajeva, obećava nešto novo i drugačije. Simbolika guštera, koji se u proljeće budi iz zimske hibernacije te još od drevnih mitologija označava početak novog životnog ciklusa, dolazak toplijih dana i buđenje prirode, svakako najavljuje nezaboravne dane na našoj obali. Nemojte ih propustiti.