SPF krema za lice koja je zaludila TikTok dostupna je i u Hrvatskoj

Ne bismo lagali kad bismo vam otkrili da najbolje beauty preporuke u posljednje vrijeme dobivamo ni manje ni više od content kreatorica na TikToku. Njihove iskrene recenzije i video sadržaj uvijek su nam dovoljno kredibilan izvor za procjenu hoćemo li neki proizvod kupiti ili ne. A već dugo nismo naletile na jedan proizvod oko kojeg su toliko složne koliko oko SPF kreme koja se prilagođava tenu i time briše potrebu za tekućom podlogom.

Ova magična krema sa zaštitnim faktorom brenda Colorescience izazvala je lavinu reakcija na TikToku, a dobar pokazatelj toga je činjenica da videi snimljeni na temu SPF krema brenda broje više od 120 milijuna pregleda trenutačno. Pa oko čega se digla tolika prašina?

@tatlafata

It’s the raw reaction for me 😂 im in shock @Colorescience?? By far the best tinted spf I’ve ever tried

♬ original sound – Tatyana

Colorescience Sunforgettable® Total Protection® Face Shield Flex SPF 50 je lagana mineralna krema sa zaštitnim faktorom koja na prvu ne djeluje obojeno, međutim kad je krenete nanositi na lici ona instantno poprimi boju vašeg tena, savršeno se stopi s licem i daje vam besprijekoran izgled – kao da ste nanijeli tekući puder.

Hidratantnu, potpuno mineralnu formulu bogatu antioksidansima pokreće patentirana tehnologija EnviroScreen® koja pruža sveobuhvatnu obranu od UVA/UVB, plavog svjetla, zagađenja i infracrvenog zračenja, u kombinaciji s naprednim antioksidansima i hranjivim, hidratantnim sastojcima za dugotrajnu kožu zdravlje. Flex SPF 50 krema sadrži inovativne pigmente željeznog oksida koji se rastapaju na vrhovima prstiju, kad nanosite kremu, kako bi joj pružili obojenu formulu koja se prilagođava tenu s finišem koji je između mat i sjajnog.

@colorescience

Ins for 2024? SPF makeup👏☀️🕶️ Shop now at colorescience.com! #Colorescience #bestproducts #spfmakeup #faceshieldflex #skincaremakeup

♬ original sound – kardashianicon

Ova je krema s visokim zaštitnim faktorom pogodna za sve tipove kože, pa i onu osjetljivu, a može se nabaviti u četiri fleksibilne nijanse koje se prilagođavaju širokom rasponu tonova i podtonova kože. Ukratko, svatko može pronaći svoju idealnu nijansu!

Hidratantna formula puna antioksidansa koja se prilagođava koži s razlogom je postala pravi hit na TikToku, a dobre vijesti su i da je dostupna u Hrvatskoj. Colorescience Sunforgettable® Total Protection® Face Shield Flex SPF 50 krema dostupna je za kupnju putem hrvatske verzije webshopa brenda, po cijeni od 55 eura, a kako biste se zaista uvjerili u magičnu djelotvornost ove kreme, predlažemo da pogledate videe u nastavku.

@abbybaffoe

What is this sorcery!!!! Soooooo pretty im shook 🤌🏼 #colorsciencespf #colorchangingspf #makeuphacks

♬ original sound – Abby Baffoe

@stxph.h

😮😮 woahhhhhh #viralsunscreen

♬ original sound – stephhui

@kylaleelee

like what is this sorcery???? wearing this every day until further notice 🫡 also how many times can I say insane in one video #colorsciencespf #tintedsunscreen #flexsunscreen #colorsciencemakeup #sunscreenreview

♬ original sound – Kyla Lee 🎀

@dawnmonteith.rn

Im wearing @Colorescience flex spf in color “tan.” 12% zinc, 50 spf, and 100% approved by me. If youre investing in treatments but arent even protecting the skin, what are you even doing?!

♬ original sound – Dawn Monteith, RN

@colorescience

The solution to your simplified makeup routine😍✨ Shop all on Colorescience.com! #Colorescience #skintok #spfmakeup #mineralsunscreen #bestsunscreen #viralsunscreen #tintedsunscreen

♬ original sound – Colorescience

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Colorescience

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0