Solidarnost i dobar shopping: City Center one Split u humanitarnoj akciji za udrugu Anđeli

U City Centeru one Split proteklog je vikenda, 17. i 18. listopada, sve bilo u znaku rođendanske proslave. Sa svojim posjetiteljima City Center one proslavio je okruglih 10 godina postojanja te tako stvorio još jednu nezaboravnu rođendansku uspomenu.

Slavljenički vikend uvijek je izvrsna prilika za dobar shopping, popraćen posebnim ponudama i neodoljivim popustima, a posebnu pozornost izazvala je velika nagradna igra u kojoj je 10 najsretnijih posjetitelja nagrađeno shoppingom u vrijednosti od po 10 tisuća kuna!

Ivana Jeločnik, Marija Čamber, Barbara Kurtović

Uz odlične slavljeničke aktivnosti u fokusu je bila humanitarna akcija #pokloniti za splitsku udrugu Anđeli. Ta udruga pomaže djeci najtežim tjelesnim invalidima i onima s teškoćama u razvoju, a ovaj vikend Splićani su imali priliku postati nečiji anđeo kupnjom ruže ili slatkog paketića s macaronsima po simboličnoj cijeni od pet kuna. Novi je to koncept koji je sve uzvanike posebno oduševio.

Ivo Perkušić

Kao i svake godine i ovu humanitarnu priču svojim sudjelovanjem i dolaskom podržale su brojne osobe iz javnog života, a kako bi se osigurao što veći uspjeh ove akcije, najave na društvenim mrežama krenule su već sredinom tjedna. Takozvani Cityjevi anđeli – Ivo Perkušić, Ines Nosić, Renata Lovrinčević Buljan, Ivana Jeločnik, Marija Čamber, Antonia Dora Pleško, Luciano Plazibat, Barbara Kurtović, Horvat Čagalj, Maja Batarelo i Karla Batinić ove su godine dali veliki doprinos uspješnosti akcije kojom je prikupljeno ukupno 37.897,85 kn, što rođendansko slavlje shopping centra čini pričom koja će se pamtiti.

Fotografije: Maja Prgomet

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0