Sofia Richie Grainge prekrasnim fotografijama objavila da će postati mama!

Nakon što su prošlog travnja održali vjenčanje koje je proglašeno jednim od najljepših svih vremena, Sofia Richie Grainge i suprug Elliot postali su omiljen celebrity par. Uvijek stilski usklađeni, dvoje ljudi koji svakom novom objavom fotografija na Instagramu izazovu valove oduševljenja, jučer su zapalili internet s viješću – očekuju prvo dijete! Nije dugo trebalo da ta vijest postane viralna, a tome pridonose prekrasne fotografije kojima je trudnoća objavljena.

Oduševljenje brojnih obožavatelja bilo je još i jače zbog činjenice da internetom već neko vrijeme kruže nagađanja o njezinoj trudnoći. Naime, na nekoliko događanja proteklih tjedana, Richie Grainge se uvijek pojavljivala u nešto širim krojevima i modnim komadima kojima je skrivala trbuh, a magazin Vogue (tekstom kojim je službeno objavljena trudnoća) prenosi da je to mladoj poduzetnici bili izrazito izazovno. Ipak nju pod budnim okom prati cijeli svijet, a ona je tu htjela lijepu vijest još zadržati u krugu najbližih.

Par je u intervjuu za američki časopis otkrio da čekaju curicu, što su oboje kako kažu, potajno priželjkivali. Curica će se roditi krajem svibnja, a kako budući roditelji navode, već razmišljaju o tome kako je žele zaštiti od društvenih mreža te kako neće objavljivati njezine fotografije.

@sofiarichiegrainge

We can’t wait to meet you baby girl 🕊️

♬ sofias song by artemas – Artemas fan

Inače par koji uživa u dijeljenju privatnih trenutaka, navodi da su ipak htjeli svijetu obznaniti sretnu vijest velikom objavom i službenim fotografijama, kao i TikTok videom, što uostalom i brojni drugi celebritiji prakticiraju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Ljubav Sofije i Elliota od prvih je trenutaka bila jedna od najljepših priča o ljubavi dvoje slavnih. Uvijek skladni i ne pretjerano nametljivi, doimaju se kao savršen par i upravo je zbog toga ova vijest potaknula salve oduševljenja!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0