Smeđa maskara je najbolje čuvana tajna za prirodan makeup look

Da se moramo odlučiti za samo jedan makeup proizvod za svaki dan, ono što mislimo da je must have za svaku kozmetičku torbicu definitivno je maskara. To je beauty proizvod koji automatski podigne lice nakon nanošenja samo jednog sloja, savršen je za večernje smokey eye lookove, ali i za kreiranje svakodnevnog, prirodnog izgleda.

A ono što je posebice u fokusu u posljednje vrijeme, kad su maskare u pitanju je – boja. Naime, brojne beauty i makeup entuzijastice na TikToku ne kriju oduševljenje smeđim maskarama koje pomažu u kreiranju prirodnijeg “I woke up like this” izgleda. Video uratke s tim hashtagom pregledalo je više od 43 milijuna ljudi, iako nije riječ o beauty novitetu. Naime, smeđe maskare se proizvode već dva desetljeća, bile su ekstremno popularne početkom milenija, a sad su se vratile u novom, još boljem izdanju. 

@pipiquiroz

Ysl lash clash in brown 🧸🧸 @yslbeauty

♬ original sound – <3

Smeđa maskara odlična je alternativa za svakodnevni, prirodan, osunčan makeup izgled. Naime, crne maskare ponekad znaju biti pretamne i izgledati neprirodno, dok one u smeđoj boji licu daju suptilniji izgled – i dalje rade promjenu, istaknu boju očiju, ali licu daju i dozu elegancije.

U nastavku smo izdvojili nekoliko smeđih maskara koje su dostupne za kupnju u Hrvatskoj, a koje su zaradile pozitivne recenzije na TikToku.

Jedna od najkvalitetnijih i najbolje ocijenjenih maskara je Maybelline Lash Sensational u nijansi Burgundy Brown čija cijena iznosi oko 10 eura.

Ako pratite beauty industriji, onda je ovo maskara čije ste ime zasigurno barem jednom čuli. Riječ je o Too Faced Better Than Sex maskari, a u čokoladnoj nijansi dostupna je za kupnju u Douglasu po cijeni od oko 30 eura.

Alverde NaturKosmetik ima i kolekciju namijenjenu osjetljivim očima pod nazivom “Sensitive – Nothing But Volume”, u sklopu koje u ponudi ima i smeđu maskaru koja je dostupna u DM prodavaonicama po cijeni od 4,63 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0