Službeno je – Harry Potter se vraća na male ekrane!

Nakon što društvene mreže već tjedan dana bruje o tome da će se družina iz Hogwartsa vratiti na male ekrane, sinoć je streaming servis HBO Max potvrdio tu vijest koja je razgalila obožavatelje čarobnjačkog svijeta – Harry Potter vraća se na male ekrane u obliku serije!

Priča će se temeljiti na svih sedam knjiga spisateljice J. K. Rowling, objavljenih u periodu od 1997. do 2007. godine, a autorica će biti i izvršna koproducentica serije. Iako su mnogima sinonim za Harryja, Rona i Hermione glumci Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson, u seriji će glavne likove glumiti nova generacija, no ono što će ostati isto su fantastični detalji, dramatične lokacije i ljubav prema kreiranju magičnog svijeta, baš kao i u filmskoj ekranizaciji knjiga.

@hbomax

Your Hogwarts letter is here. Max has ordered the first ever HarryPotter scripted television series, a faithful adaptation of the iconic books. StreamOnMax

♬ original sound – hbomax

Live-action serija tako je namijenjena novim generacijama, koje možda priče iz knjiga nisu upoznali, jer će svaka sezona biti pričom autentična prema izvornim knjigama i približiti svijet Harryja Pottera i njegove nevjerojatne avanture novoj publici diljem svijeta, dok će originalni, klasični i omiljeni filmovi ostati u središtu franšize i dostupni za gledanje diljem svijeta.

Uz Rowling izvršni producenti serije bit će Neil Blair i Ruth Kenley-Letts, a u pregovorima da se pridruži ekipi je i David Heyman, koji je izvršni producent svih dugometražnih filmova o Harryju Potteru. Fenomen pop kulture tako ćemo moći doživjeti na novi način, a iako smo pročitali sve knjige i pogledati sve filmove, željno iščekujemo i ovu HBO seriju!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Naslovna fotografija: Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0