Skijaške naočale Izipizi pružaju jasan i čist pogled na snježnim padinama

Iako naočale vrlo često smatramo samo modnim dodatkom, ne smijemo zaboraviti na njihovu važnu ulogu i u zimskim vremenima. Ako često skijate, vrhunska vidljivost na snježnim padinama sigurno vam je bitna, a da biste to osigurali potrebne su vam kvalitetne skijaške naočale! To posebno dobro znaju svi ljubitelji skijanja, kada je boravak na snijegu i uživanje u zimskim radostima nezamislivo bez dobrih naočala. Francuski brand Izipizi za novu sezonu pripremio je Glacier i Sun Snow modele – skijaške naočale koje, osim svojih važnih zaštitnih uloga, krasi i moderna estetika, a to je razlog zašto se brojni zaljubljenici u zimskih radosti odlučuju upravo za njih.

Naočale su važan dio opreme, a posebno dolaze do izražaja ako uvjeti na stazi nisu idealni. To nam najbolje dočarava snowboard kolektiv Sljeme Shred Masters kojima je Izipizi na snijegu najbolji saveznik u zaštiti njihovih očiju. Snowboard kolektiv Sljeme Shred Masters koji sa snowboard klubom Jeti na Sljemenu vode školu boardanja za napredne koji žele isprobati freestyle vožnju, dok je klub Jeti uglavnom za polaznike početnike i služi za popularizaciju snowboarda kao sporta. Ako je Izipizi odabir profesionalaca na snijegu, budite sigurni da ni vi nećete pogriješiti.

Izipizi Sun Snow naočale predviđene su za bezbrižno uživanje u svakoj situaciji, po kiši, snijegu, vjetru ili jarkom suncu. Posebno dizajnirano dvostruko staklo i potpuna ventilacija spriječavaju pojavu zamagljivanja, dok elegantan i sofisticiran izgled ovog modela jamči da će pristajati svakom obliku glave. Sun Snow naočale dolaze u dvije veličine (maloj i velikoj) te šest boja, kako bi svatko mogao pronaći model koji mu najbolje pristaje. Nisu zanemareni ni skijaši i skijašice slabijeg vida, kojima dizajn omogućuje istovremeno nošenje naočala za dioptriju. Sve ove karakteristike modela koji će zasigurno osvojiti brojne poklonike i u Hrvatskoj izmamit će osmijeh na lice svakom pravom ljubitelju dogodovština na snijegu.

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana, koji proizvodi i skijaške naočale, Izipizi osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici, po iznimno povoljnim cijenama. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Fotografije: Sljeme Shred Masters