Sheriff & Cherry predstavio novu kolekciju naočala i pop up shop u Zagrebu

Brend Sheriff & Cherry ovoga tjednu u zagrebačkoj Galeriji Forum organizirao je Pop Up Store & Archive Sale u sklopu kojeg je predstavio i svoju najnoviju kolekciju sunčanih naočala za ljeto 2021. godine. Tom prigodom u Galeriji Forum okupili su se brojni modni znanci i prijatelji brenda, a kreativni mastermind brenda Mauro Massarotto predstavio je četiri nove serije sunčanih naočala.

MARITIME

Nova serija intrigantnih okvira, u “gusarskom” stilu, pravo je blago koje ovog ljeta vrijedi uloviti. Dizajn okvira u pravom je “pomorskom” stilu sačinjen od prepoznatljivih motiva metalne užadi i čvorova izrađenih od plemenite kovine, a delikatna izrada daje mu neodoljivi dašak luksuza. Serija se sastoji od modela Antibes, Nassau, Portofino.

THE ROPE BAR

Za sljedeći ljetni rave, Sheriff & Cherry se ukrcava na svemirski brod. Ovu kolekciju naočala odlikuje minimalistički stil. Riječ je o reinterpretiranim klasicima kroz koje se isprepliće omiljeni motiv užeta, a u ovom inovativnom konceptu na poseban se način spajaju prošlost, sadašnjost i budućnost. Serija se sastoji od modela Paramaribo, Cayenne, Georgetown.

THE CHUNKY ONE

Serija sunčanih naočala s okvirima klasičnih oblika, ali istovremeno predimenzioniranima i naglašenima jarkim nijansama, izrađena je od neuobičajenog talijanskog acetata. Da, nešto kao da je Aristotle Onassis susreo Jeffa Koonsa. Modeli nose nazive destinacija na kojima voli uživati jet set, tako da The Chunky One kolekcija unosi dašak raskošnog života. Naravno, okupanog sunčevim zrakama. Serija se sastoji od modela Capri, Skorpios, Acapulco.

THE CAPITANO

The Capitano je odavno klasik. Prepoznatljiva kombinacija metala i motiva u obliku čvora, predstavlja jednu od najranijih vizija brenda Sheriff & Cherry, a ono što je posebno jest da naočale dolaze u kombinaciji s prozirnim lećama. Nije niti čudo, osim dobrog čvora, ne postoji ništa drugo što će jedan kapetan poželjeti više od bistrog pogleda na more. Serija se sastoji od modela Capitano u nekoliko verzija i s raznim izborima flat leća.

Sheriff & Cherry Pop Up & Archive Sale u zagrebačkoj Galeriji Forum (Teslina 16) ostaje otvoren je samo u utorak 18. i srijedu 19. svibnja od 10 do 20 sati. U ponudi su modeli naočala i komadi odjeće iz svih dosadašnjih Sheriff & Cherry serija i kolekcija te razni dizajnerski uzorci ovog globalno obožavanog brenda s rovinjskim DNK – naočale, odjeća, kupaći kostimi, dodaci za plažu, torbe i ostatak asortimana po vrlo povoljnim cijenama. Također, u prizemlju galeriju izložen je i dio komada iz bogate Sheriff & Cherry arhive.

Fotografije: Slavica Josipović

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0