Sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić predstavile novu romantičnu kolekciju!

Koliko puta ste maštale o tome da s frendicama ili sestrom pobjegnete nekamo za vikend? Da zaboravite na posao i probleme i dva dana samo uživate, otkrivate neki novi grad, fino jedete, listate omiljene modne časopise i smijete se uspomenama iz prošlosti?

Sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić vas kolekcijom brenda Sopar za sezonu proljeće/ljeto 2022., pod nazivom “Girls City Break” vode baš na jedno takvo putovanje!A idealan izbor za taakv “bijeg” bio je Hotel Esplanade u centru Zagreba.

Veseli i razigrani tonovi nove kolekcije te lagani i prozračni materijali, prožeti već prepoznatljivom Sopar ručno rađenom čipkom, u objektivu fotografa Johna Pavlisha poslužit će kao najbolja inspiracija.

Uz Helenu Šopar Zadro i Tamaru Rebić, u ženskom je vikendu uživala i nova modna nada, Vida Horvat. Make-up potpisuje Ines Krajnović, frizure Iva Kada iz salona Glamour , dok se za nokte pobrinula Maja Marušić iz salona Nokteraj.

Nova Sopar kolekcija već je dostupna za kupnju putem službene stranice brenda, a čitavu kampanju možete pogledati u nastavku.

Fotografije: John Pavlish

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0