Serum koji će zamijeniti sve proizvode za njegu napokon je dostupan i kod nas

Tvrditi da jedan serum može zamijeniti 12 koraka njege u beauty rutini nije mala stvar.
Pa ipak, vlasnica i kreatorica U Beauty Resurfacing Compound seruma, Tina Craig, čvrsto stoji iza svojih riječi. Dapače, obećava nam da je ovo jedini serum kojeg ćemo ikada trebati i time u potpunosti minimizirati svakodnevnu rutinu te ju sažeti na samo 4 proizvoda: čistač lica, serum, hidratantnu kremu te zaštitni faktor.

Serum koji je lansiran u listopadu prošle godine u samo 24 sata dobio je 20.000 narudžbi te je u roku od dva dana bio u potpunosti rasprodan. Za tri tjedna zalihe su nestale i u Americi, Aziji te Ujedinjenom Kraljevstvu.

Tina Craig, koje je godinama radila kao konzultant brojnih high end beauty kompanija, znala je da ulazi na veliko i borbeno tržište kada je krenula s idejom kreiranja vlastitog seruma. Njena dotadašnja rutina uključivala je 13 proizvoda koji, iako su mahom bili pažljivo birani, na kraju su joj prouzročili dermatitis i pretjeranu osjetljivost.


Zahvaljujući vezama i poznanstvima, došla je do laboratorija u Italiji koji je jedini uspio prihvatiti izazov u kreiranju ovakvog višenamjenskog seruma. Uspjeli su proizvesti molekulu naziva SIREN, koja je omogućila da serum ciljano djeluje na oštećene stanice kože, a da istovremeno sadrži podužu listu dobrih sastojaka: vitamina A, C i E, glikolnu i hijaluronsku kiselinu, antioksidanse, peptide AHA kiseline.

Klinička istraživanja su potvrdila da su nakon 30 dana korištenja bore vidljivo smanjene za 77%, a koža je zaglađenija, svjetlija i zdravija već nakon šest dana korištenja.
Prva dva tjedna potrebno ga je koristiti ujutro i navečer, a nakon toga samo jednom dnevno. Serum je vrlo blag prema osjetljivoj koži i odlično djeluje u prevenciji akni te liječenju istih.

Spada u kategoriju clean beauty proizvoda, veganski je te nije testiran na životinjama, a od sada je dostupan i u Europi preko ovog weba.