Serije koje ćemo gledati ove jeseni

Serije su već neko vrijeme preuzele ulogu filmova. Puno se više ulaže u izradu serija nego prije, glumci s A liste glume u njima , a velike kuće poput Netflixa ili HBO-a međusobno se utrkuju u tome tko će izbaciti popularniju seriju.

Ove jeseni velik broj popularnih serija dobiva svoje nastavke u obliku novih sezona, a na male ekrane dolaze i neke dugoočekivane premijere. Izvukli smo najbolje.

Narcos- 3. i 4. sezona

https://youtu.be/Ory6b2EJ3Bk

O izlasku novih sezona jedne od najrazvikanijih serija ikad koja prati život narkobossa Pabla Escobara već smo pisali. Nove epizode izašle su još početkom rujna, tako da već sada možete na Netflixu pogledati sve sezone.

The Deuce- premijera

HBO-ova nova serija The Deuce bavi se ranim danima porno industrije, a radnja je smještena u New York u sedamdesetim godinama. U glavnim ulogama našli su se James Franco i Maggie Gylenhaal, no upozoravamo da serija nije za mlađe od 18 godina.

This is Us- 2. sezona

https://www.youtube.com/watch?v=LT-STaJAhAQ

Pearsonsi su se vratili 27. rujna na NBC-u. Serija nastavlja od trenutka gdje je stala, doslovno od idućeg jutra nakon velike svađe između Rebecce i Jacka. U glavnim ulogama su i dalje Mandy Moore, Milo Ventimiglia, Chrissy Metz, Chris Sullivan i Justin Hartley.

Ray Donovan- 5.sezona

https://www.youtube.com/watch?v=fYwVPi13qd4

Bostonski kriminalac hara među elitom Hollywooda već petu sezonu. Kako se nosi s gubitkom voljene žene uz uobičajeni bussines koji nikad ne spava, možete pratiti svaki tjedan u novoj epizodi. Sezona je krenula još početkom kolovoza, do sada je izašlo devet epizoda od ukupno dvanaest.

MR. ROBOT- 3. sezona

Iako je druga sezona podijelila fanove ove serije, pred kraj je sezone uspjela razviti i sporedne likove te zainteresirati publiku za radnju. Sudeći prema traileru, i u trećoj sezoni će paranoja vladati glavnim likovima.

Stranger Things- 2. sezona

https://youtu.be/vgS2L7WPIO4

Nakon megauspjeha prve sezone, očekivanja su iznimno visoko postavljena za nastavak serije Stranger Things. Radnja sci-fi horora, u kojem glavne uloge imaju djeca, odvija se u osamdesetima i prepuna je elemenata izmišljenog svijeta ukomponiranog u stvarnost. Izlazak druge sezone planiran je za 27. listopada.

SMILF- premijera 

https://www.youtube.com/watch?v=bg8lF5n1W7k

SMILF je nova serija koja prati život Bridgette (Frankie Shaw), mlade samohrane majke koja pokušava balansirati svoj stari život s novom ulogom majke. Ova komedija dolazi u studenome, a Shaw se našla u glavnoj ulozi, ali i u ulozi spisateljice, redateljice i producentice serije. Premijera prve sezone očekuje se 5. studenoga.