Processed with VSCO with a5 preset

Senzacionalni suplementi Myrkl sada su dostupni u hrvatskim ljekarnama

Revolucionaran dodatak prehrani koji razgrađuje konzumirani alkohol i sprječava nastanak mamurluka – Myrkl, od sada se može kupiti u Farmacia specijaliziranim prodavaonicama i na Farmacia web shopu. Ova sjajna vijest stiže u pravom trenutku, prije blagdanskog mjeseca prosinca u kojem često prisustvujemo slavljima pa samim time i alkohol konzumiramo češće nego inače. Sada prije adventskih izlazaka, božićnih partyja i drugih svečanih prigoda, u svojoj Farmaciji možemo kupiti Myrkl.

Umjerena konzumacija alkoholnih pića uz druženje, slavlje i blagdane dio je lokalne kulture u Hrvatskoj, a Myrkl omogućava da se idućeg dana nakon slavlja i konzumacije alkohola izbjegnu simptomi mamurluka. To je korisno za sve one koji vode aktivan život od kojeg ne mogu uzeti pauzu, poput mladih roditelja ili poslovnih ljudi. Ipak, treba imati na umu da Myrkl nikada ne bi trebao biti izgovor za prekomjernu konzumaciju alkohola te da uvijek treba poštovati zakonske smjernice o konzumaciji alkohola.

Čudesan dodatak prehrani

Myrkl je jedini dodatak prehrani koji sadrži AB001™, prvu formulu u povijesti čovječanstva koja je pokazala obećavajuće rezultate u učinkovitoj razgradnji alkohola u crijevima prije nego što dođe do jetre. Neovisna studija pokazala je da je AB001™ razgrađuje do 70% alkohola unutar 60 minuta (a 50% nakon 30 minuta) nakon konzumiranja.

AB001™ je mješavina bakterija visoke učinkovitosti (uglavnom Bacillus Subtilis & Bacillus Coagulans) obogaćenih L-cisteinom i vitaminom B12. Svi sastojci proizvoda priznati su kao sigurni prema europskim propisima od strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA).

Myrkl i AB001™ su rezultat 30-godišnjeg istraživanja i razvoja tvrtke De Faire Medical (DFM), švedske farmaceutske tvrtke koja je fokusirana na razvoj revolucionarnih dodataka prehrani. Više informacija možete pronaći na poveznici https://doclabor.hr/myrkl/. Kako bi Myrkl djelovao, potrebno je uzeti dvije tablete prije konzumacije alkohola. Myrkl ne mogu konzumirati trudnice, dojilje ni mlađi od 18 godina.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0