Savršena kombinacija za figuru iz snova

Intenzivni gel i bogata krema iz Eisenberga

Lijepo vrijeme i sunčani dani svake godine natjeraju nas da počnemo razmišljati o tonusu kože, njezinoj elastičnosti i čvrstoći te o definiranju tijela. S obzirom da je ljeto iza ugla, krajnji je čas da izvadimo asa iz rukava, a ovoga puta njegovo ime je Eisenberg. Ovaj pariški laboratorij pripremio je dva posebna tretmana čije kombinirano korištenje brzo donosi vidljive rezultate kojima se svaka žena nada.

Cryoform (585 kn/240 ml) je intenzivni gel čije se djelovanje temelji na principu krioterapije. Snižavanjem temperature tretiranog područja aktivira se metabolizam, a prisutnost stanica u masnom tkivu se smanjuje. Sinergija odabranih fito-ekstrakata i kofeina pospješuje mršavljenje i učvršćivanje, dok kamfor, eukaliptus i mentol toniraju kožu i stimuliraju cirkulaciju. Korištenje Cryoforma preporučuje se ujutro ili navečer, masažom velikim ujednačenim pokretima, koncentrirajući se na dijelove tijela koje je potrebno tretirati.Krema za učvršćivanje Body Lifting Treatment (869 kn/150 ml) idealan je saveznik Cryoform gela u misiji učvršćivanja, zatezanja i toniranja kože. Ova bogata krema intenzivno povećava staničnu vitalnost zahvaljujući antioksidativnoj snazi vitamina E i C. Obogaćena oligopeptidom zelenih mikroalgi jača elastičnost kože, vidljivo smanjuje strije te jamči izražajno učvršćivanje kože. Krema za učvršćivanje koristi se nakon kupke ili tuširanja uz masažu problematičnih područja

Uz kombinirano korištenje ovih dvaju proizvoda rezultati kroz 2 do 4 tjedna neće izostati, a Eisenberg je i ovaj duo-tretman upotpunio već poznatom Trio-Molecular® formulom kojom učinkovito reducira znakove starenja.

EISENBERG Paris proizvodi dostupni su u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0