Savršen spoj interijera s prirodom: Vodimo vas u jednu očaravajuću vilu za odmor u srcu Dalmacije 

Na korak smo do ljeta, što znači da je većina nas u potrazi za kakvim mjestom za konkretni ljetni odmor. Ako u tom smislu držite do hedonizma koji uključuje luksuz i intimu, pa onda recimo i bazen, raskošnu okućnicu, osamu, onda svakako prošećite s nama kroz Villu Nebesi u koju vas upravo vodimo. Riječ je o novijem luksuznom utočištu za odmor koje se smjestilo na zbilja posebnoj lokaciji, selu Radošinovci, u blizini famoznog Vranskog jezera. 

Više o dojmljivom interijeru i eksterijeru, kao i nastajanju ove oaze za odmor ispričala nam je Mia Krpina, dizajnerica interijera zaslužna za ovaj projekt, a koja nam je odmah na početku razgovora duhovito istaknula kako je ona ta koju trebate zvati ako želite da vas svi pitaju tko vam je osmislio tako lijepi prostor. 

Kako nam otkriva, Villa Nebesi proteže se na čak 100 četvornih metara, a pripadaju joj još i ljetna kuhinja s vanjskom blagovaonicom te zavidno velika okućnica koja uključuje i krasan bazen, jacuzzi, dječje igralište, lounge zonu i vanjski tuš. Upravo je za sve navedeno, kako interijer, tako i uređenje eksterijera zadužen njezin istoimeni studio Mia Krpina Interiors

Na temu organizacije prostora govori da je on osmišljen da djeluje što otvorenije, odnosno da nema suvišnih pregrada. S obzirom na da to da je riječ o kući za odmor, u tom smjeru je i promišljala. Villa Nebesi tako ima dvije spavaće sobe s kupaonicama i jedan zasebni toalet. 

Kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak uklopili su u jednu prostoriju, tzv. open space kako bi gosti imali veliku otvorenu zonu za druženje. Staklene stijene postavljene su cijelom dužinom s prednje strane kako bi se omogućio pogled na eksterijer i sve njegove blagodati kao što su okućnica, dvorište i naravno, akcentni bazen sa sunčalištem. 

Kod Ville Nebesi cilj je bio spojiti interijer s prirodom, odnosno da mu ona bude ekstenzija u formi ukrasa i doprinese opuštajućoj atmosferi koja se od ovakvih smještaja od strane korisnika itekako potražuje. Prema tome u Villi Nebesi birane su i boje, pa prevladavaju one koje se vide i kroz prozor, a to su modra, zelena, nijanse smeđe i svijetlih tonova. 

Mia govori kako je sav namještaj ondje dizajniran po mjeri, a u to je bila uključena vanjska garnitura, umjetnine, kao i oslikavanje zidova. Želja je bila stvoriti moderan prostor u kojem dominiraju tople nijanse s decentnim zlatnim detaljima, a da u cijelosti odiše svjetlinom i prostranošću – i bude ugodan za boravak. A kako bi dobili dodatnu dozu svježine i prirodnog zelenila, u prostor je implementirano puno velikih akcentnih biljaka koje su ga dodatno razigrale.  

Malo je reći kako je Villa Nebesi u okolici Šibenika zbilja sjajan odabir ako si ovo ljeto priželjkujete idealan odmor, a to će vam potvrditi i raskošna galerija fotografija koja će vas sigurno motivirati da je uzmete u obzir. 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR, Mia Krpina

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0