Šarmantna vila na Lošinju jedna je od najljepše uređenih na hrvatskoj obali

Opuštanje s velikim O ono je što tražimo na godišnjem odmoru, a osim zvuka morskih valova i zrikavaca, skoka u more, netaknute prirode i savršeno rashlađenog koktela, volimo uživati i u dizajnerski uređenim interijerima. Odmor za dušu, ali i oči, pruža vila Amber St. Martin smještena u gradiću Sveti Martin na otoku Lošinju.

Šarmantna vila s dvije spavaće sobe u tradicionalnom lučkom gradiću okružena je prirodom, a iako je skrivena od pogleda i smještena u mirnom dijelu otoka, samo 10-minutna šetnja vas dijeli od centra Malog Lošinja te znamenitosti koje se u njemu nalaze, Muzeja Apoksiomena i uvale Čikat.

Osim što je idealan odmor osiguran lokacijom, uređenje vile upotpunjeno prirodnim materijalima u interijeru i eksterijeru doprinosi potpunom miru i uživanju. Iz spavaćih soba puca pogled na morsku pučinu, no istinski odmor u prirodi možete doživjeti boravkom na natkrivenoj terasi na kojoj se nalazi lounge zona.

Neutralne nijanse iz prirode i drvo prebačeni su i u interijer, uz detalje u crnoj boji poput kuhinje, lustera Grupa Arigato i metalnih stuba koje open space prizemlja u kojem se nalaze dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja vode na kat kuće. Vila Amber St. Martin zaista ima sve što je potrebno za istinski odmor, a u to se ubraja i bazen koji se nalazi na terasi.

Vila na otoku Lošinju dostupna je za najam putem službene stranice, a pripada među neke od najljepše uređenih koje možete pronaći na hrvatskoj obali!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, amberstmartin.com

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0