Sarajevski brend Kaftan studio oduševio kolekcijom romantičnih vjenčanica

Kaftan studio predstavio je novu kolekciju vjenčanica namjenjenih modernim mladenkama koje vole lagane, sofisticirane modele čistih linija s pažljivo biranim i ručno rađenim detaljima. Čitava kolekcija odiše lakoćom i ljepotom najfinijih lepršavih tkanina. U izvedbi minimalističke romantične scenografije svoj doprinos je dao akademski kipar Feđa Ćehajić kroz izradu skluptura ptica – čiji je let, uz buđenje proljeća i prirode, jedan od lajtmotiva nastanka cijele kolekcije.

Prilikom realizacije kampanje Kaftan studio je okupio fantastični tim saradnika i profesionalca. Novo lice kampanje je model Selma Hadžiosmanović, za šminku je bila zadužena Renata Ponjević, frizure je radila Meliha Višća, art direkciju Kaftan studio dizajnerice, a sve pred objektivnom jednog od najboljih modnih fotografa u Bosni i Hercegovini, Edvina Kalića.

Kolekcija se sastoji od 24 dizajnerska modela koji će zadovoljiti ukuse i potrebe svih dama koje su ljubiteljice prefinjene Kaftan studio estetike i dizajna. Saten, svila i čipka, materijali koji se tradicionalno koriste za izradu vjenčanica, oplemeljeni su statement detaljima kao što su rukavi ukrašeni perjem ili, pak, gumbima koji se protežu čitavim leđima. U nastavku pogledajte sve vizuale ove atraktivne kampanje.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0