S dugo očekivanim lijepim vremenom, napokon svoj druženja selimo na otvoreno, što znači da je vrijeme i za roštiljanja! Iako je to inače pretežno „muška radost“, pronašli smo roštilj koji bi se mogao svidjeti i ženskoj populaciji. Zašto? Jer je prekrasan, ne nagrđuje prostor, već bismo rekli da mu i dodaje novi šarm!

Radi se o roštilju OFYR Island, dizajniranom da utopli vaš vrt ili terasu. Dosta je elegantniji od tipičnog roštilja, a ono što je najbolje jest da, radi svog dizajna, zrači toplinom u širokom području, tako da se možete zabaviti na svježem zraku tijekom cijele godine.

Lako se održava što je svakako dodatan plus. Na OFYR-u možete kuhati i peći sve vrste hrane, od jaja i gljiva, povrća, voća, palačinki do ribe i svih vrsta mesa. Zahvaljujući specijalnoj leguri čelika od koje je izrađena, okrugla ploča za pripremu hrane zagrije se na temperaturu od 250° do 300°C što je optimalna temperatura za pripremu hrane. Dovoljno je samo održavati vatru bez razmišljanja o njenoj jačini i bez bojazni da će vam se hrana zalijepiti ili pregoriti. Na kraju jednostavno lopaticom ostružite ostatke hrane i premažite ploču nauljenom krpom.

Više informacija nađite na službenoj stranici brenda.

Foto: ofyr.com