Kada govorimo o vječnim poklonima, sat je prvi na listi darova koji su vječiti klasik te poklon koji svi vole dobiti. Kada njemu pridodamo i brend Rolex – slobodno to možemo nazvati poklonom iz snova. Za nadolazeće blagdane odabrali smo našeg favorita u Rolexovoj ženskoj ponudi. Radi se o nestvarnom Rolex Peral Masteru 34.

Na prvi pogled jasno je da se ne radi o običnom satu, već više umjetnosti. Optočoen prekrasnim dijamantima, ovaj sat neće ostaviti nikoga ravnodušnim.

Obitelj Mamić nedavno je otvorila vrata svojeg novog dućana u Petrićevoj te je ovo idalna prilika da posjetite novootvoreni prostor.

Dućan na prestižnoj lokaciji prostire se na 300 metara kvadratnih te svojim sofisticiranim i elegantnim interijerom, kvalitetnim materijalima i najsuvremenijom servisnom opremom, predstavlja nezaobilaznu destinaciju za kupovinu i servis satova s prepoznatljivom Rolex krunom. Kupci mogu uz profesionalnu i stručnu uslugu razgledati i isprobati opsežnu kolekciju, po istim standardima kao u bilo kojoj drugoj svjetskoj metropoli.

Više informacija o ovom modelu možete potražiti na službenoj stranici obitelj Mamić.