Rita Rumora odlučila se za jedan od najpopularnijih tretmana u Poliklinici Milojević

Kada je prije nekoliko mjeseci počela posjećivati Polikliniku Milojević, Rita Rumora je znala da je tretman koji će sigurno napraviti lasersko uklanjanje tetovaža. Kako nam je otkrila prije nekoliko godina, napravila je tanku tetovažu na zapešću koja je s vremenom počela blijediti te su neki dijelovi tetovaže jednostavno počeli gubiti obrise i jasnoću. U razgovoru nam je i napomenula kako joj je najveći strah bio upravo kojim se laserom sam tretman radi, jer sve dok nije razgovarala sa stručnjacima iz Poliklinike Milojević, nije pronašla onaj koji može garantirati potpuno uklanjanje.

“Oduševilo me što je sam tretman zapravo toliko kratko trajao. Kada su mi rekli da smo završili, ja sam mislila da smo tek prošli prvi dio tetovaže jer sam samo na sekundu osjetila blago peckanje. Iako mi je doktor Nikola Milojević ponudio i lokalnu anesteziju, ja osobno smatram kako stvarno nije potrebna jer se radilo o svega nekoliko sekundi nakon kojih apsolutno više ništa ne osjetite. No, tetovaža koju sam ja uklanjala je zaista tanka”, istaknula je Rumora.

Nikola Milojević i Rita Rumora

Lumenis PiQo4 laser – revolucija u Poliklinici Milojević

Poliklinika Milojević koristi Lumenis PiQo4 lasera koji, kako i sam naziv kaže, koristi PiQo4 revolucionarnu novu tehnologiju, odobrenu od strane FDA za uklanjanje benignih pigmentiranih lezija poput melazme, uklanjanje tetovaža i obnavljanje kože.

Pružajući trostruku vršnu snagu od starijih lasera, Lumenis PiQo4 omogućuje liječnicima rad s 15 mm u odnosu na veličinu točke od 2 do 4 mm, što značajno ubrzava vrijeme liječenja. Prosječna tetovaža može se tretirati za 30 sekundi ili manje. Štoviše, valne duljine 1064 nm i pikosekundni laserski impulsi sigurni su i učinkoviti za maslinaste ili tamnije tipove kože, dok su ostali sustavi ograničeni na svjetlije tipove.

Trajanje i broj tretmana

Tretmani traju svega par minuta, čak i kada se radi o relativno velikim tetovažama, a osjećaj boli, uz lokalnu anesteziju u vidu kreme ili lokalne anestezije koja se nanosi prije samog tretmana, sveden je na minimum. Ovisno o veličini tetovaže i intenzitetu pigmenta potrebno je nekoliko tretmana za potpuno uklanjanje tetovaže. Iako je i ranije bila na konzultacijama oko uklanjanja tetovaže, po prvi put je u Poliklinici Milojević Rita čula da će se njezina tetovaža u potpunosti moći ukloniti, kao da nikad nije ni postojala.

Ono što je također prednost PiQo4 tehnologije jest da uklanja i neprofesionalne tetovaže, što prijašnjim tehnologijama nije bilo moguće. Lumenis PiQo4 je revolucionarno rješenje koje nudi novi pristup za sveobuhvatno obnavljanje kože, temeljeno na fotoakustičkoj energiji.

Nakon tretmana u poliklinici dobivate upute za njegu tetovaže te za 6 do 8 tjedana dolazite ponoviti postupak. Broj ponavljanja postupaka ovisi o veličini tetovaže, no manje i sitnije tetovaže nestaju već u 2-3 tretmana, što do sada nije bilo moguće. Ako razmišljate o uklanjanju tetovaže, posjetite Polikliniku Milojević i zatražite konzultacije vezane uz Lumenis PiQo4 laser.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: John Pavlish

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0