Rimowa predstavila novu kolekciju kovčega u suradnji s brendom Aimé Leon Dore

Poznati njujorški brend Aimé Leon Dore nastavlja širiti svoj utjecaj na luksuzne brendove, ovoga puta udružujući snage s renomiranom njemačkom kompanijom specijaliziranom za prtljagu – brendom Rimowa. Nova kolaboracija donosi dvije ekskluzivne siluete kovčega – Cabin i Chest koje će biti dostupne od 31. svibnja, u trgovinama i online na službenim stranicama oba brenda.

Oba modela, Cabin i Chest, ručno su izrađeni u Njemačkoj, što osigurava vrhunsku kvalitetu i pažnju prema detaljima. Karakteristične značajke uključuju pozlaćene dijelove i smeđe kožne ambleme s utisnutim zlatnim detaljima. Ovi elementi daju kolekciji sofisticirani izgled, ističući luksuz i eleganciju koji su zaštitni znakovi oba brenda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aimé Leon Dore (@aimeleondore)

Unutrašnjost kovčega izrađena je od izdržljivog najlona s jedinstvenim uzorkom starogrčkih pečata, dizajniranim od strane kreativaca iz brenda Aimé Leon Dore. Ovaj poseban detalj daje kolekciji dodatnu notu ekskluzivnosti, jedinstven izgled i retro šarm.

Rimowa je poznata po svojim suradnjama s različitim luksuznim i prestižnim brendovima. U svojoj bogatoj povijesti surađivala je s imenima poput Tiffany & Co., Palace i Porsche. Udruživanjem s Aimé Leon Dore, Rimowa nastavlja ovu tradiciju, spajajući zlatno doba putovanja s svevremenskim, elegantnim dizajnom.

Kolekcija Rimowa x Aimé Leon Dore odražava romantične elemente putovanja, dok istovremeno zadržava moderan pristup dizajnu. Karakteristična zelena nijansa koju brend Aimé Leon Dore koristi u svim kolekcijama daje komadima prepoznatljiv izgled, dok pozlaćeni dijelovi i kožni detalji dodaju notu luksuza i elegancije.

Aimé Leon Dore i Rimowa, dva brenda poznata po svojoj predanosti kvaliteti i dizajnu, udružili su snage kako bi stvorili kolekciju koja savršeno spaja tradiciju i modernost. Ova suradnja sigurno će oduševiti sve one koji cijene luksuz i stil u svakom aspektu svog života. Cijena manjeg kovčega iznosi 2200 eura, dok ćete za veći morati izdvojiti 3200 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Rimowa

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0