Redken predstavio najnoviji spektar boja za kosu i revolucionarni ABC tretman za njegu

Kao apsolutni saveznik za kojim posežu brojni stilisti za kosu, prometnuo se Redken 5th Avenue NYC – profesionalni brend za njegu i boju kose pod čijem su okriljem nastali mnogi revolucionarni proizvodi. Inspiracija, edukacija i kreativnost ističu se kao postulati kojima se Redken vodi, a kako često „boravi“ iza kulise Tjedna mode u New Yorku, Londonu, Parizu ili Milanu, postaje lider u ljepoti i postizanju najkreativnijih lookova na pisti. Inovativni pristup te kombinacija mode i inspiracije čine Redken inicijatorom trendova. 

Shodno tome, Redken predstavlja najnovije trendove za nadolazeće ljeto. Njima će se posebice razveseliti plavuše jer glavnu riječ ovoga ljeta vodit će topla zlatna plava (Golden Blonde) i kremasto pepeljasta plava boja (Greige Blonde). Željena nijansa plave nadohvat je ruke uz šest novih Shades EQ Bonder Inside nijansi podijeljenih u dvije, već spomenute, kategorije – Golden Blonde i Greige Blonde. Tako su se Golden Blonde obitelji pridružile nijanse Iced Piña, Lemon Icing i Honey Gold, a Greige Blonde okuplja Mistly Beige, Glossy Greige i Smokey Beige nijanse. Osim postizanja postojane, bogate boje, Shades EQ Bonder Inside naglasak stavlja i na njegu kose. Objedinjuje funkciju tonera i bondera, a namijenjen je osjetljivim plavušama i klijenticama koje žele svijetlu do jako svijetlu kosu. Ojačava veze i smanjuje lužnatost nakon posvjetljivanja.

Osim novih nijansi, Redken predstavlja i revolucionarni zaokret u njezi kose, putem Acidic Bonding ​ Concentrate tretmana. Preparati su podijeljeni u dvije kategorije: za profesionalni tretman u salonu i za tretman kod kuće. Profesionalni tretman namijenjen je obnovi proteinskih veza u samoj vlasi te pružanju dodatnu njegu. Aminokiseline pomažu osnažiti kosu i obnavljaju protein prijeko potreban za zdravu kosu. Glicerin pruža hranjivost suhoj kosi, a pH od 3.0 do 4.0 pomaže zapečatiti kutikulu i daje trenutni sjaj. Time je naglasak na tri najvažnija čimbenika zdrave kose: protein, njega i pH. Nakon tretmana u salonu, njega se nastavlja kod kuće, jer Acidic Bonding Concentrate šampon, ​regenerator i leave-in tretman zaokružuju ciklus započet u salonu. 

Redken noviteti isprobani su u odabranim salonima u Zagrebu, Splitu i Varaždinu. U zagrebačkom salonu LivingRoom, artist Marko Listeš odlučio je modelu napraviti pramenove, koristeći Flash Lift 6% Bonder Inside posvjetljivač te potom novu ShadesEQ Bonder Inside u nijansi Glossy Greige. Nakon bojanja, za dodatnu njegu koristio je Acidic Bonding Concentrate (ABC) tretman.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0