U zagrebačkom flagship boutiqueu Patrizije Pepe, na već dobro poznatoj adresi u Jurišićevoj ulici, predstavljen je novouređeni interijer trgovine, prekrasni komadi iz kolekcije proljeće/ljeto te upravo lansirani Instagram profil boutiquea. Najavljena je još jedna novost koja će oduševiti mnoge mame, a to je da će se od jeseni u ponudi naći i kolekcija za djevojčice 7-14 godina.

Stilist i urednik mode časopisa Elle Saša Joka otvorio je predstavljanje, nakon čega su VIP klijenti i modni blogeri saznali više o novom dizajnerskom konceptu unutarnjeg uređenja zagrebačkog boutiquea, koji je među prvima na svijetu doživio makeover u skladu s novom estetskom filozofijom slavnog talijanskog brenda.

Patrizia Pepe Zagreb by Ino Zeljak12

Spajanjem minimalističkih linija, prirodnih materijala i neutralne kolorističke palete s dramatičnim raskošnim detaljima poput velikih ogledala u zlatnim neobaroknim okvirima, metalnih polica i šipki za vješanje zlatne boje i udobnih kožnih sofa, dizajneri Patrizije Pepe novom interijeru predstavili su atmosferu luksuzne dnevne sobe ili, pak, garderobe iz snova.

Patrizia Pepe Zagreb by Ino Zeljak2

Ispred kabina za presvlačenje i ispred velikih ogledala nalazi se okrugla mini pozornica zlatne boje na koju se možete popeti i još bolje vidjeti kako vam stoje odabrani komadi.

Patrizia Pepe Zagreb by Ino Zeljak8

Ključna tema kolekcije proljeće/ljeto je Desert Flowers Festival, čiji je glavni vizual stilizirani šareni, pustinjski kaktus, a koji se pojavljuje i u kampanji, lookbooku te izlogu. Bazirana na miksu rokerskog stila s pastelnim i koraljnim tonovima, ova kolekcija daje neke od najgenijalnijih komada sezone poput pastelne rokerske jakne i hiper ženstvenih, nepodstavljenih svilenih odijela.

Patrizia Pepe Zagreb by Ino Zeljak7

Patrizia Pepe Zagreb by Ino Zeljak

U manjem se izlogu nalaze ključni komadi iz linije Pronto među kojima je i nova verzija izvezenih bomberica za kojima su poludjeli baš svi.

Foto:PR