Rat & Boa ima jednu od najpopularnijih večernjih haljina sezone, dostupnu u dugoj i kratkoj varijanti!

Rat & Boa pravi je ljetni brend u punom smislu te riječi. Ako tražite atraktivne mini ili maksi haljne, napravljene od lepršavih tkanina, koje više otkrivaju nego skrivaju, webshop britanskog brenda koji su prije sedam godina osnovale Valentina Muntoni i Stephanie Cara Bennett, prava je adresa za vas.

Unikatna kolekcija haljina koja se kreće od svilenih slip modela pa sve do maksi haljina s upečatljivim printom ili, pak, mini silueta ukrašenih sitnim volanima, prvi je izbor celebrity dama, manekenki, modnih influencerica i stilistica kad su u pitanju ljetna vjenčanja i eventi. A čini se kako su ove sezone kreirali pravi hit – haljinu Serafia koju krasi statement detalj u obliku elegantne marame s resicama koju možete stilizirati po želji.

Detalji su ključni kod ove haljine jer je u atraktivan ovratnik krase i otvorena leđa. Nije trebalo dugo da haljina – dostupna u dvije nijanse, limeta zelenoj i čokoladnoj, preuzme naš Instagram feed, a brend Rat & Boa potom nam je servirao isti model, ali u dugoj varijanti, pod nazivom Azzara.

Haljina Serafia kao stvorena je za ljetna vjenčanja koja se odvijaju na moru i podnose nešto ležerniji dress code, s obzirom na mini siluetu, a ova lepršava haljina jednako će dobro izgledati na strappy sandale s potpeticom, kao i na ravne natikače. No, Azzara je nešto profinjeniji model, namijenjen za svečanije prigode, koji je zadržao sve ono što obožavamo kod Serafia modela.

Tu su i dalje svilena marama koju možete nekoliko puta prebaciti oko vrata, zavezati u čvor ili mašnu ili samo nehajno prebaciti preko ramena za dramatičan look, kao i otvorena leđa, a haljinu krasi i izrez koji seže gotovo do bedara. Svevremenska silueta ove haljine upotpunjena je atraktivnom zelenom bojom, kao i statement resicama koje čine moderan detalj na klasičnoj haljini.

Obje verzije haljine izrađene su od satena te su dosutpne za kupnju u veličinama od XXS do XXL. Za model Serafia morat ćete izdvojiti 200 eura, dok duži, Azzara model ima cijenu od 220 eura. Koja god silueta vam se više sviđa ili više odgovara prigodi za koju se pripremate, ovo je jedna od trenutačno najpopularnijih večernjih haljina, a možete biti sigurni da će svi pogledati biti usmjereni prema vama. U nastavku otkrijte neke od lookova u Rat & Boa haljinama, koji vas mogu dodatno inspirirati.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Rat & Boa, Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0