Ralph Lauren predstavio tri nova Polo Bear sata

Ralph Lauren, jedan od najpoznatijih američkih dizajnera, danas predstavlja kolekciju satova koje krasi prepoznatljivi lik Polo medvjedića.

Sva tri sata predstavljaju jedan od karakterističnih stilova kultnog američkog dizajnera.

Na satovima će se tako naći Bedford Bear, Denim Flag Bear i Tuxedo Bear, od kojih svaki sat predstavlja povijesno značenje kompanije, odajući počast plišanom medvjediću Polo Steiff koji je debitirao 1991. godine.

ralphlauren.com

Bedford sat predstavlja medvjedić odjeven kao što se i sam dizajner oblačio u vremenu kada je dvojio treba li živjeti u Americi ili u Engleskoj. Odlučio se za preseljenje u Bedford, New York, dom koji je pretvorio u svoju viziju Engleske nabijenu američkom energijom. Sat će biti dostupan sa svilenim ili smeđim kožnim remenom. Cijena sata je $1950.

ralphlauren.com

Denim Flag Bear je odjeven u vrlo sličnu odjeću koju je Ralph Lauren nosio 1989.godine u reklami snimljenoj na njegovom ranču u Coloradu.  Prikazuje strast dizajnera prema iznošenim traper košuljama koje izgledaju kao da imaju cijeli jedan život iza sebe. Sat dolazi u verziji s traper ili kožnim remenom. Cijena mu je $1950.

ralphlauren.com

Tuxedo Bear prikazuje Ralph Laurenovu ljubav prema kontradikciji jer medo nosi sako smokinga sparenog s trapericama i čizmama. Inspiracija je stigla iz prepoznatljivog Laurenovog izgleda, onog s kojim ga najviše i povezujemo, u kojem zatvara gotovo svaku reviju. Ovaj će sat imati crni remen od kože aligatora, a cijena mu je $2150.

Svaki od satova imat će okruglo 42 mm kućište od nehrđajućeg čelika, a pokreće ih automatski kalibar RL200 švicarske proizvodnje koji ima rezervu snage od 38 sati.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0