Putovanje u Pariz je uvijek dobra ideja, a ovo je novi cool hotel u kojem možete odsjesti!

Vikend u Parizu zvuči savršeno, a ako se nalazite među onim sretnicima koji u idućih nekoliko mjeseci planiraju otputovati do francuske prijestolnice mode, pronašli smo idealan hotel u kojem možete odsjesti. Riječ je o hotelu Le Grand Mazarin, koji je prva pariška adresa grupacije Maison Pariente, smješten u četvrti Marais, a koji će prvi goste primiti ovog rujna.

Osim što je smješten na iznimno atraktivnoj lokaciji, kvartu koji Parižani, ali i turisti sa svih krajeva svijeta obožavaju zbog odlične atmosfere te brojnih butika i barova, riječ je i o hotelu čije eklektično i hrabro uređenje interijera privlači pažnju. S obzirom na dobru poziciju, odlična je baza za istraživanje grada, a i sam hotel nudi bogat sadržaj u svako doba dana.

U sklopu hotela se, naime, nalaze restoran Boubalé, dva bara, wellness centar i bazen u kojima možete uživati, a interijer odiše dozom luksuza iako jer uređenje razigrano. Za zaista poseban izgled 50 soba i 11 apartmanat zaslužan je studio za uređenje interijera londonskog arhitekta Martina Brudnizkija koji je dobio odriješene ruke kad je u pitanju bio kreiranje prostora. Zato dekor hotela koji je okupan prirodnim svjetlom odiše karakterom, raznoraznim bojama i uzorcima koji djeluju skladno i stvaraju interijer u kojem se možete opustiti. Svaka od soba i apartmana nudi utočište puno spokoja u koje ćete s oduševljenjem doći nakon cjelodnevnog pregledavanja dućana i umjetničkih galerija Pariza.

“Htjeli smo da se hotel doima kao da je oduvijek bio dio krajolika Maraisa pa smo inspiraciju potražili u velikim kućama aristokratskog doba, gdje su se ličnosti iz književnosti, umjetnosti i glazbe okupljale u raskošnim rezidencijama, razmjenjujući ideje i misli. Naš koncept Le Grand Mazarina bio je ponovno oživjeti ovaj ambijent za moderno doba, u kojem se gosti osjećaju kao da su stigli kući i imaju slobodu izražavanja”, izjavio je Brudnizki.

Smještaj u ovom elegantnom i zanimljivom hotelu već se sad može bookirati putem njihove službene stranice.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Le Grand Mazarin 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0