Prvi pogled u novu eNVy room kolekciju

Ženska moć i snaga slave se i u novoj kolekciji modnog dvojva eNVy room, a mi vam donosimo prvi pogled na nove modele haljina koji ostavljaju bez daha.

eNVy room Showroom u Vlaškoj 68 još jednom će postati oaza domaće mode gdje će dizajneri prikazati svoju najnoviju kolekciju inspiriranu motivima tropskog bilja. Dosljedni svom modnom izričaju dizajneri i ovaj put stvaraju modnu bajku.

U novoj kolekciji romantici i ženstvenosti udahnuta je nova nota modnog prkosa, koje pokazuje lice suvremene žene.

Motivi tropskog bilja glavne su okosnice koje zaokružuje novu kolekciju od 30 modela među kojima je desetak novih eNVy room vjenčanica. Kolekcija obojana u smaragdno zelenu, prljavo ružičastu, crnu i bijelu nudi pregršt elegantnih večernjih modela kao što su haljine midi dužine zvonolikog kroja, gala haljine izrađene od transparentnih materijala i svilenog satena ili pak precizno krojenih odijela izrađenih od delikatne čipke ili viskoznog kadija.

Akcent je ovaj put na golim leđima koja nude upečatljiva senzualna rješenja u vidu tankih bretela koje se isprepleću cijelom dužinom, dok su pokoji modeli dodatno obogaćeni lepršavim volanima. Pravi statement komadi u kojima i ove sezone nećete proći nezamijećeno. Samouvjerena i sexy, ali istovremeno izrazito romantična i nježna, eNVy room žena ove sezone, inače ljetne motive flore i faune, nosi prkosno jesensko zimskom periodu pred nama.

Cijelu kolekciju prate i novi modeli torbi u srednjoj i maloj veličini.

 

Foto: M. Grubičić