Omiljeni visažist klana Kardashian i brojnih zvijezdi s holivudske A liste te kreativac koji je stajao iza nekih od najboljih makeup proizvoda Kim Kardashian West i njezinog KKW Beauty brenda – talentirani Mario Dedivanovic, napokon se otisnuo u samostalne vode i predstavio svoju liniju šminke!

Makeup artist je do sad surađivao sa slavnim kozmetičkim brendom Anastasia Beverly Hills na posebnoj paleti te educirao žene diljem svijeta o makeupu, ali sve do prije tri godine nije razmišljao o vlastitom brendu.

Ali nakon 20 godina rada u beauty industriji, došao je red i na njegovu prvu samostalnu beauty liniju, pa nam tako za koji dan – točnije prvog dana listopada – u prodaju stižu proizvodi pod nazivom Makeup by Mario. Kako je svoju karijeru započeo u Sephori, upravo je taj lanac parfumerija smatrao idealnim za predstavljanje svoje kolekcije.

U prvoj kolekciji Dedivanovic se orijentirao na oči te sve ono što nam je potrebno za postizanje potpunog looka, pa je tako predstavio sjenila, palete, korektore, kistove, tuševe, highlightere i primere. Ističe kako je želio napraviti najuniverzalniju paletu sjenila, pa ih je tako razdvojio po teksturama u “Master Matte”, “Master Metallic” i “Master Metals”, a boje je kreirao inspirirajući se ljudskim tijelom.

Osmišljavajući sjenila vodio se vlastitim iskustvom pa su sva vrlo lako maziva te se nanose bez puno muke. Posebnost kolekcije su paleta “Master Eye Prep & Set” korektora i podloge za oči te područje oko očiju, koje visažist koristi prije nanošenja šminke kako bi konturiranjem postigao željeni oblik oka. Svaka mini paletica sadrži dvije kremaste formule u dva različita tona boje te puder u kamenu.


Tu je i “Master Metals Manipulator”, individualno sjenilo koje se nakon nanošenja transformira iz puderaste teksture u izgled tekuće folije na očima, a dostupan je u tri boje. Uz njega ide i balzam za oči “Master Secret Glow” koji stvara privid sjajne reflektirajuće kože te tuš u intenzivno crnoj boji. Tuš nazvan “Master Mattes Liquid Liner” izrazito je preciznog vrha za savršeno nanošenje, dok su olovke za oči gelaste teksture i bit će dostupne u crnoj i tamno smeđoj boji.

Kolekciju čine i biorazgradive vlažne maramice za skidanje šminke te pet kistova za nanošenje makeupa. Kako rad ovog beauty stručnjaka na Instagramu prati gotovo osam milijuna sljedbenika, a svojim tehnikama i znanjem predvodi trendove u svijetu ljepote, ne sumnjamo da će ova linija biti pravi hit na policama!