Prvi pogled na beauty liniju Rosie Huntington-Whiteley!

Britanska manekenka i poduzetnica Rosie Huntington-Whiteley, koja je prije nešto više od dvije godine osnovala beauty brend Rose Inc., predstavila je i prve proizvode iz skincare i makeup linije koje nose isti naziv. Sveukupno devet proizvoda, četkice za nanošenje šminke i pamučne blazinice ono su što će biti okosnica beauty linije Rose Inc., a svi koji se registriraju na službenoj stranici brenda od danas do 26. kolovoza imaju ekskluzivnu priliku među prvima naručiti proizvode.

Iako je manekenka izjavila da, kad je u svibnju 2018. lansirala vlastitu beauty stranicu, znala da će to voditi do kozmetičke linije, htjela je najprije da njezin medij postane autoritet u beauty svijetu te da se stvori vjerna baza obožavatelja koji će potom postati i stalni kupci proizvoda brenda. Nakon što je u tome uspjela trebalo je samo pronaći partnera koji dijeli iste vrijednosti kao i brend Rose Inc., a to je pronađeno u kompaniji Amyris Inc. koja, prema riječima CEO-a Johna Mela, cilja biti “L’Oreal clean beauty industrije”.

Nakon gotovo dvije godine razvoja predstavljeni su korektor u 2o nijansi, ruž za usne Lip Sculpt Amplifying Lip Color, gel za obrve Brow Renew Enriched Eyebrow Shaping Gel, rumenilo koje se može koristiti za obraze i usne Blush Divine Radiant Lip and Cheek Color, serum Radiant Brightening Serum i tonik Skin Resolution Clarifying Toner, između ostalih. Cijene proizvoda iz kolekcije “Modern Essentials” kreću se od 18 do 72 dolara, a plan brenda je da se proizvodi predstavljaju sezonski.

Pakiranje proizvoda djelomično je izrađeno od reciklirane plastike i stakla, dostupni su i refillovi proizvoda jednom kad ih potrošite, a brend koristi i carbon-neutral dostavu. Rose Inc. stranica i dalje će funkcionirati kao izvor informacija iz svijeta ljepote, ali će dio biti posvećen i online prodaji beauty proizvoda brenda. Isto tako, i dalje će se nastaviti kreirati kvalitetan sadržaj za društvene mreže, poput intervjua sa celebritijima, a i video tutoriali – već je predstavljen jedan u kojem Huntington-Whiteley pokazuje koje proizvode iz svoje linije i kako koristi.

Svi proizvodi ovog clean beauty brenda stvoreni su tako da olakšaju stvaranje no makeup makeup looka na brzinu i s lakoćom, a većina ih se može koristiti i na više načina čime smanjujete vrijeme koje provodite pred ogledalom i “gužvu” u kozmetičkoj torbici.

Product-Blush-Divine-Lip-Cheek-Color-Foxglove_1Product-Brow-Renew-Shaping-Gel-01Product-Lip-Sculpt-Color-Quartz-Open_1Product-No1-Concealer-BrushProduct-No2-Blush-BrushProduct-Radiant-Reveal-Brightening-Serum-OpenProduct-Reusable-Cosmetic-RoundsProduct-Skin-Resolution-Clarifying-Toner-ShakenProduct-Softlight-Concealer-LX130-Open_1

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@rosiehw, @roseinc)

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0