Provedite romantični vikend za dvoje u Istri uz specijalitete Melkiora Bašića

Okružen zelenilom i šumom valova, Aminess Maestral Hotel u istarskom Novigradu idealno je mjesto za romantične trenutke u dvoje, a ovog Valentinova u razdoblju od 10. do 12.veljače je za vas i vašu polovicu pripremio jedinstvenu ponudu koja će najromantičniji dan u godini pretvoriti u nezaboravno opuštajuće iskustvo.

Osim što se nalazi na šljunčanoj plaži deset minuta ugodne šetnje od centra Novigrada, Aminess Maestral Hotel poznat je po svojoj gastronomskoj ponudi, a odličnu reputaciju može zahvaliti renomiranom chefu Melkioru Bašiću. Upravo će Bašić 11. veljače za goste pripremati ekskluzivnu večeru od 5 slijedova, a gosti će uz to uživati i u glazbi uživo, te najboljim istarskim vinima s vinske karte.

Za vrijeme boravka gostima će biti osiguran polupansion, očekuje vas romantična dobrodošlica uz pjenušac i praline, a unutar ponude parovi imaju pristup svim sadržajima unutar hotela koji uključuju unutarnji bazen s grijanom morskom vodom i whirlpoolom, Spa zonu i neograničeno korištenje fitness centra.

Ove veljače nakon stresnog blagdanskog razdoblja pružite vama i vašoj voljenoj osobi čarobni vikend u Aminess Maestral Hotelu na istarskoj obali gdje ćete se na dva dana prepustiti potpunom užitku. Rezervaciju vašeg romantičnog vikenda i sve dodatne informacije možete pronaći na web stranici Aminess grupacije.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0