Prostoria uskoro otvara američku podružnicu i dva salona u Chicagu

Hrvatski brend Prostoria 10. lipnja lansira vlastitu podružnicu u SAD-u, otvaranjem prvoga američkog Flagship salona u prestižnoj četvrti Chicaga, River North. Drugi stalni salon u Chicagu otvara se istoga dana u The Martu, kada počinje NeoCon, najvažniji američki sajam za opremanje interijera. Riječ je naime o povijesnom trenutku za sam brend, djelatnike Prostorije, ali i za hrvatsko gospodarstvo.

Otvorenost Prostorije prema izazovima, ulaganje u resurse, snažan odjel razvoja i dizajn, rezultirali su kolekcijom koja podjednako sadrži klasičniji dizajn, ali i inovativne komade ikoničkog dizajna. Zajednička im je poveznica vrhunska udobnost i dugotrajnost. Prostoria Flagship salon u Chicagu demonstrirat će kako ovi različiti karakteri mogu harmonično bivati zajedno u interijeru.

Vlasnik Prostorije, Tomislav Knezović, vizionar je brenda koji je svoju strast prema izazovima i strast prema visokim standardima prenio na djelatnike tvrtke: „Prostorijin tim je uzbuđen što će prezentirati naš dizajn i majstorstvo izrade namještaja sjevernoameričkoj zajednici arhitekata i dizajnera. Udobnost koju istražujemo u namještaju odraz je naše brige za kvalitetniji doživljaj života. Dizajn nas je prije dvanaest godina lansirao na ovo istraživanje koje je za nas postalo prava odiseja izrade udobnog namještaja s kojim želite provesti veći dio života.“

Prvi put u hrvatskoj povijesti jedna je domaća kompanija iz industrije namještaja postigla ovako visoku kvalitetu svojih proizvoda i upravljačkih procesa. Zahvaljujući inovativnom pristupu i predanom usavršavanju znanja, Prostoria je izrasla u priznati međunarodni premium brend namještaja.

Namještaj se u cijelosti izrađuje u tvornica Prostorije u Hrvatskom zagorju, u kojoj rade djelatnici poglavito iz lokalnog okruženja. A tvornica je istovremeno i istraživački laboratorij gdje se razvijaju prototipovi novog namještaja, mjesto gdje se namještaj proizvodi i otkuda se transportira u sve dijelove svijeta.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Prostoria 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0