Prostoria stigla na američko tržište otvaranjem prekrasnog flagship salona u Chicagu

Prostoria je otvorila svoj prvi sjevernoamerički flagship salon u Chicagu, u četvrti poznatoj kao River North Gallery District. Smješten u prizemlju na adresi 303 West Illinois St, ovaj dvokatni prostor ima visoke prozore koji propuštaju obilje prirodnog svjetla za elegantne komade namještaja.

 

Primarni je fokus ovog salona kolekcija za dom koja nudi klasičnije i luksuznije komade, dok se novi izložbeni salon u The Martu odlikuje razigranim, odvažnim dizajnom. Ova široka raznolikost dizajna u kolekciji Prostorije odraz je njezina procesa utemeljenog na istraživanju, otvorenosti prema kreativnosti svojih dizajnera i neprestanom istraživanju udobnosti.

Prostoria Showroom Mart
Prostoria flagship salon u Chicagu

„Prostoria je na sjevernoameričkom tržištu već prisutna u prestižnim izložbenim salonima, ali kako je potražnja za našim namještajem počela rasti, odlučili smo u SAD-u otvoriti flagship salon“, ističe Tom Knezović, direktor Prostorije.

U salonu su izložene sofe, fotelje, stolice i stolovi, kao i dodatci koji nadopunjuju tu kolekciju. Ovi predmeti u sinergiji kreiraju atmosferu doma ili hotelskog predvorja, dok prirodni tonovi i materijali stvaraju izrazito ugodan ambijent. Sam prostor je izvanredno projektiran, što će kupcima olakšati zamišljanje svojih novih interijera.

Izložbeni prostor u The Martu više je koncentriran na tržište komercijalnog namještaja te nudi skulpturalne komade u jarkim bojama uz predviđenu upotrebu u uredima, predvorjima ili kafićima. Uz pomno odabranu zbirku komada ove vrste namještaja, prostor ukrašen raznim bojama i zrcalima pruža i zanimljivo vizualno iskustvo.

“Udobnost je zajednička odlika svih naših proizvoda. Za nas udobnost znači iskrenost i kvalitetu. Želimo da ljudi rado koriste naše proizvode, da uživaju u udobnosti sjedenja u njima i življenja s njima. Najvišu razinu udobnosti postižemo tako što sami proizvodimo naš namještaj pa možemo kontrolirati cijeli proces. Naša tvornica u Hrvatskoj nije samo proizvodna linija, ona je istraživački laboratorij, centar kreativnosti i cijela mala industrija koja ima svu predanost jedne radionice.“, zaključila je voditeljica projekta Iva Šilović.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0