Prošlogodišnja hit Mango jakna uskoro će ponovno biti dostupna. Stavite se na listu čekanja!

Prije točno godinu dana, društvene mreže poludjele su za Mango teddy jaknom od imitacije ovčje vune s kontrastnim detaljima od kože koja se rasprodala svaki put kad je postala dostupna za kupnju. One koji je nisu imali sreću uloviti tad, razveselit će vijest da je Mango ponovno lansirao istu jaknu, a trenutačno se za taj model putem stranice high street brenda možete predbilježiti.

@deborarosa u prošlogodišnjoj hit Mango jakni

U čemu je tajna tolike popularnosti ove jakne? Osim što su mekane teddy jakne iznimno popularne u proteklih nekoliko sezona, kao i jakne u avijatičarskom stilu podstavljene toplim ovčjim krznom, dizajn ovog modela na razini je dizajnerskih te je zato bio redovito sold out. Tom, raskošnijem izgledu, doprinose i kontrastni detalji od umjetne kože te pomalo oversized silueta.

Minimalistički model izrađen od umjetnog krzna lišen je gotovo svih detalja osim gumbiju koji su obloženi glatkom umjetnom kožom u tamnosmeđoj boji, a riječ je o modelu koji će vam postati go-to u hladnijim jesenskim i zimskim danima. Ovaj efektan komad bit će idealan za sve casual outfite kojima će dati pomalo luksuzan izgled.

Ako prošle godine niste uspjeli uloviti ovaj hit model, sad imate priliku – jakna će uskoro biti dostupna u veličinama od XXS do XXL po cijeni od 99,99 eura. Predbilježiti se možete putem službene stranice high street brenda!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0