@alina_kosan

Pronašli smo viralne Swarovski naušnice s TikToka – dostupne su za kupnju u Hrvatskoj!

Bilo da ste strastvena obožavateljica nakita ili ne, statement naušnice definitivno su nešto što biste trebali imati. U svečanijim prigodama uvijek ćete posegnuti za takvim komadom, a trenutačno su iznimno popularne naušnice koje nalikuju vintage modelima. Upravo je jedan takav par u potpunosti zaludio korisnice TikToka, a nosi potpis brenda Swarovski.

@veerusso

Replying to @Sanaz The Viral @Swarovski try on you asked for ✨🤍 #tryon #fashioninspo #shoppingfinds #swarovski #unboxing #jewellerytok

♬ original sound – forsaken폴린 – forsaken폴린

Taj brend u posljednje vrijeme doživljava pravu reneseansu. S rebrandingom su započeli kad je 2020. godine Giovanna Battaglia Engelbert, talijanska modna urednica koja je radila u medijima kao što su Vogue i W Magazine, preuzela ulogu globalne kreativne direktorice te marke.

Komadi koje Swarovski kreira postali su tako puno privlačniji mlađoj publici, a jedna od najpopularnijih kolekcija predstavljenih do sad je svakako Dulcis, iz koje su i popularne naušnice.

@veerusso

New fav Earrings ✨RUN 🏃‍♀️ #fashioninspo #shoppingfinds #unboxing #fashionfinds #swarovski

♬ original sound – Victoria Russo

Model naušnica s kopčama je izgledom veoma sofisticiran, a posebnost mu daje oversized veličina. S prozirnim kristalima u obliku jastučića uklopljenim u pozlaćeni okvir inspiriranu pop artom, ovaj privlačan par naušnica definitivno je must have za svečanije prigode ili večernje izlaske.

@ashleykehoe09

If its shiny, i want it ✨ Picked up these beauties in kildare village last week for a steel!! 👏🏽 #swarovski #earrings #jewellery #salefind #swarovskicrystal #kildarevillage

♬ cleo sol x n ur arms x flwr chyld edit – aprtment life

Iako ćete ih pokazati u punom sjaju ako ih nosite uz podignutu kosu, naušnice su toliko upečatljive da će ih svi primijetiti i ako nosite spuštenu kosu. Sjaj oversized kristala uz zlato izgleda nevjerojatno otmjeno pa ga je bolje ne sakrivati!

@ashleykehoe09

Trying on my new babies ✨ #tryon #unboxing #earrings #swarovski #swarovskiearrings #jewellery

♬ original sound – Ashleykehoe09

Swarovski Dulcis naušnice zaista izgledaju poput modnog klasika, u veličini 3,2 x 4,2 centimenata, a oni koji smatraju da je ovaj model ipak previše hrabar za njihov stil, mogu se odlučiti i za manju, stud verziju ovog modela koja je jednako atraktivna.

@zizidonohoe

It model naušnica dostupan je za kupnju u Hrvatskoj, putem Elysees webshopa, po cijeni od 115,47 eura, dok manji model Swarovski Dulcis naušnice možete naručiti putem platforme Answear po cijeni od 129,90 eura. Za koji god se odlučiti, definitivno nećete pogriješiti, jer ove naušnice nikad neće izaći iz mode!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Swarovski, Answear i Elysees

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0