Arcina Ori

Pronašli smo večernju haljinu koja je savršena za sva svečana događanja ove sezone

Približavamo se najljepšim trenucima u godini kad je sve više svečanijih događanja na koja jedva čekamo otići, no ono što nam je prilikom toga nerijetko izazovno, je odabir elegantne, sofisticirane, no istovremeno udobne modne kombinacije u kojoj ćemo provoditi tih nekoliko sati. Jednu smo takvu opciju, za koju možemo reći da se radi o najljepšoj svečanoj haljini u posljednje vrijeme, zamijetili na društvenim mrežama.

@dcopperman

This light makes everything look like a painting 🤌🏼 #summerstyle #summer #summervibes #summerdress #weddingseason #weddings #weddingguestdress #weddingguest #weddinglook #weddingstyle #weddingday #weddingdress #bridetobe #bridalstyle #brides #fyp #foryou #fypage #foryoupage #prom #promdress #formal #formaldress #elegant #elegantstyle #elegance #classy #chic @arcinaori

♬ BREAKFAST AT TIFFANY’S – Cavendish

Nakon što smo prošlog mjeseca na TikToku zamijetili prekrasnu haljinu brenda australskog brenda Arcina Ori koji je među modnim entuzijasticama prepoznat po prekrasnim svečanijim izdanjima haljina koje odišu svevremenskim stilom, ovih smo dana također otkrili još jedan fantastičan komad brenda. Radi se o onome koji je odjenula influencerica Danielle Copperman, čiji stil uvijek odiše sofisticiranošću.

@dcopperman

And you thought the front was good… 🫢 #summerdress #fyp #foryou #foryoupage #fypage #formal #formaldress #occasionwear #weddingseason #weddingstyle #weddings #bridetobe #weddingtok #weddingtiktok #weddinginspo #weddinginspiration #prom #promdress #elegant #classy #elegantstyle #oldmoney #bridalshower #bridetok #outfitinspo #outfitideas #outfitinspiration #ootd #styletok #fashiontok #styleinspo @arcinaori

♬ Bach unaccompanied cello suite “Prelude” – Jianteng

Haljina Monique, očaravajući je model koji seže sve do poda i predstavlja ultimativnu modernu eleganciju. Njezina asimetrična silueta na jedno rame i upečatljiva otvorena leđa čine ovaj komad najelegantnijim koji smo vidjeli u posljednje vrijeme, a ono što nas je također očaralo je žuta nijansa koja se presijava na izradi od visokokvalitetne viskoze. Ovaj komad nudi udobnost i sofisticiranost istovremeno, ističe vaše obline i definitivno je onaj u kojem ćete zasjati gdje god se pojavili.

Kao što ju je i Cooperman odjenula, haljina će najljepše izgledati uz podignutu kosu, decentan zlatni nakit i sandale s potpeticom; komponente uz koje ćete stvoriti nemjerljivo elegantan look.

Haljina je dostupna za kupnju na službenoj stranici brenda u veličinama od XS do XL po cijeni od 326 eura i nesumnjivo se radi o najljepšem svečanijem izdanju sezone! U nastavku otkrijte još detalja.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Arcina Ori, Instagram (@arcinaori)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0