Pronašli smo pristupačniju verziju popularne Saint Laurent torbice!

Potraga za svakodnevnom torbicom, u koju stane sve osnovno što je potrebno za “preživljavanje” dana, koja može poslužiti i za posao, ponekad je zaista zahtjevan zadatak. Jedna od takvih torbica, koja zadovoljava sve kriterije je Saint Laurent Manhattan model koji baš zbog praktičnosti, ali elegantnog izgleda postaje sve traženiji.

Saint Laurent ManhattanSaint Laurent ManhattanSaint Laurent ManhattanSaint Laurent Manhattan

Model ima karakteristike svevremenskog komada pa je mnogi uspoređuju i s Hermès Kelly torbicom, no mi smo u ponudi high street brenda našli gotovo identičan model, po pristupačnijoj cijeni. Iako ništa ne može zamijeniti dizajnerski potpis, ako ste u potrazi za idealnom torbicom za svaki dan, koja je vječna i izrađena od kože, obratite pozornost na ovaj model.

Riječ je o torbici s potpisom španjolske modne marke Massimo Dutti koja je izrađena od mekane nappa kože, a koja se može nositi na nekoliko načina, baš poput Saint Laurent Manhattan modela. Odiše sofisticiranošću, baš kao i dizajnerski model, a metalna kopča u boji starog zlata čini idealan kontrast crnoj koži, suptilnog sjaja.

Torbica je jednostavnog dizajna i baš se zato može uklopiti u različite odjevne kombinacije. Torbica se može nositi kao crossbody model jer ima produljivi kožnati remen, prebačena preko ramena ili, pak, u ruci, ako je riječ o nekom svečanijem eventu. Model je dimenzija 23 x 15 x 5 centimetara te time odgovara i dimenzijama popularnog Manhattan modela koji je prepoznat po svojoj praktičnosti.

Cijena Saint Laurent Manhattan torbice iznosi 2200 eura na službenoj stranici francuske kuće, a ako se nalazi izvan budžeta, ovaj Massimo Dutti model idealna je zamjena s nešto pristupačnijom cijenom od 1122,65 kuna, odnosno 149 eura. S obzirom na to da je španjolski brend poznat po kvaliteti kože, nije riječ o torbicu koju ćete brzo morati zamijeniti, već će postati vaš go-to komad za svaki dan.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Saint Laurent, Massimo Dutti 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0