Pronašli smo predivnu haljinu za gošće na vjenčanju s cijenom manjom od 150 eura

Uskoro se bliži sezona vjenčanja, a ako se nas pita – nikad nije prerano da pronađete svoj idealan outfit. Iako proljetne kolekcije svih brendova još nisu stigle u dućane, već se sad može pronaći odličan izbor modela, a nama je posebno pažnju privukla haljina brenda & Other Stories.

Švedski high street brend, koji je dio H&M grupacije, poznat je po modelima koji imaju nešto luksuzniji izgled, elegantne detalje i izrađeni su od posebnijih tkanina, a koji i dalje imaju pristupačnije cijene. Tako ćete u njihovoj ponudi pronaći pregršt komada koji djeluju poput dizajnerskih, a ne iziskuju da potrošite čitav mjesečni budžet na njih. Upravo je takva situacija i s baby blue haljinom – svečanim modelom koji je iznimno efektan, a ima cijenu manju od 150 eura.

Midi haljinu s tankim naramenicama krasi ravan izrez i nabori na njemu koji stvaraju efekt volana na haljini. S obzirom na to da se sileuta haljine blago širi prema rubu, haljina ima jako voluminozan i glamurozan izgled. Za to su zaslužni i slojevi organze od kojih je napravljena. Haljinu u dva sloja na rubovima krase volani, a dugačka je 109 centimetara tako da seže otprilike do gležnjeva.

Ovaj će model biti idealan za proljetna vjenčanja, uparen s jednostavnim strappy sandalama, a dio je Savior limitirane kolekcije koja odaje počast znanju i iskustvu dizajnerskih ateljea brenda te s vrhunskom izradom povezuje aktualne trendove i statement dodatke.

Model je širok tako da može sakriti i poneki sitnicu za koju ne želite da bude u fokusu, a svakako ćete s ovim izborom haljine izgledati kao da ste u svoj odabir uložili budžet potreban za dizajnerski komad. Haljina je dostupna za kupnju putem & Other Stories stranice u veličinama od XS do L, a cijena modela iznosi 149 eura. Ovo je sjajan ulov za proljetna vjenčanja, po pristupačnoj cijeni, pa ga nemojte propustiti!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: & Other Stories

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0