@annaoctober

Pronašli smo najljepšu pletenu haljinu sezone!

Nije tajna da su pletene haljine pravi it komad za ljeto, a nema brenda – bilo da je riječ o high street modnoj marki ili renomiranoj modnoj kući – koji nije predstavio svoju inačicu hit modela. No, nama najljepši model nalazi se u kolekciji ukrajinskog brenda srednje kategorije – Anna October, čije haljine obožavaju brojne influencerice poput Beatrice Gutu, Hanna Schonberg, Debora Rosa, Chloe Careux, Alexa Chung i Josefine Haaning Jensen, između ostalih.

@beatricegutu

Pletena haljina prljavobijele boje s našivenim 3D heklanim cvjetovima po prvi put je predstavljena u kolekciji za proljeće/ljeto 2023. godine, a s obzirom na to da je postala takav hit, ostala je u prodaji i ove toplije sezone te je lansirana još jedna inačica iste haljine.

@annaoctober
@annaoctober

Heklana haljina idealan je komad za plažu ili, pak, ljetni večernji izlazak, a njezina maksi silueta s raskošnom suknjom, čini je iznimno elegantnim modelom. Haljina se može nositi na kupaći kostim ili preko slip haljine, za one koji nisu spremni otkriti malo više kože, no u oba slučaja će izgledati fantastično.

@annaoctober
@annaoctober

Floralni motivi u 3D verziji daju haljini dozu šarma i čine je najpoželjnijim modelom pletene haljine za ljeto – koja će vam poslužiti i za dnevne i za večernje varijante.

@beatricegutu
@beatricegutu

Iako izgledaju gotovo identično, dva modela Anna October haljina razlikuju se u materijalu – haljina Eeva, predstavljena u kolekciji za proljeće/ljeto 2023. izrađena je od kombinacije mohera, vune i poliestera, dok je Astrid izrađena od 100-postotnog organskog pamuka.

Obje verzije haljine imaju tanke naramenice, prate liniju tijela te su izrađene ručno, što ih čini pravim malim umjetničkim djelima, a postigle su veliku popularnost na društvenim mrežama.

Haljina Astrid

Haljine su dostupne za kupnju putem službene stranice brenda, u veličinama od XS do XL, po cijeni od 675 eura za model Eeva te 750 eura za model Astrid. Definitivno je riječ o modelima u kojima će vas svi zamijetiti!

Haljina Eeva

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Anna October

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0