Pronašli smo high street torbicu nalik popularnom Bottega Veneta modelu

Kad se radi o omiljenim komadima za koje vjerujemo da se uvijek isplati uložiti, to su nedvojbeno dizajnerske torbice. Komadi su to koje ćete nositi godinama, ako ne i prenositi generacijama. Unatoč tome, nešto pristupačniji high street brendovi nerijetko predstavljaju modele nalik dizajnerskima koji su idealna zamjena skupljih verzija.

Bottega Veneta

Talijanska kuća Bottega Veneta unatrag nekoliko sezona ima najpopularnije modele tog modnog dodatka, a tome je zaslužan novi kreativni direktor Matthieu Blazy koji iznova predstavlja visokokvalitetne torbice, a jedna od takvih je i Mini Pouch, clutch torbica s nabranim vrhom i tankim remenom.

COS

Torbicu nalik dizajnerskoj pronašli smo u asortimanu high street brenda  COS. Također se radi o verziji u svijetloj bijeloj nijansi, izrađenoj od glatke kože i krasi je iznimno minimalistički izgled. Model Mini Cavatelli osmišljen je u 100 postotnoj koži, što i ovaj komad čini izrazito kvalitetnim. Poput dizajnerskog modela i ovaj krasi nrabrani vrh i tanki remen.

COS

Model je idealan za kombiniranje uz dnevne, ali i večernje kombinacije. Unatoč tome što torbica ima i tanki remen, predlažemo da je nosite pod rukom čime ćete uvijek stvoriti chic izgled!

COS

High street model dostupan je za kupnju na službenoj stranici švedskog brenda po cijeni od 99 eura i radi se o idealnom malom izdanju za nadolazeće proljeće uz brojne kombinacije!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: COS, Bottega Veneta 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0