Prizivamo proljeće uz novu kolekciju torbica hrvatskog brenda My Choice

Proljetna kolekcija torbica hrvatskog brenda My Choice, iza kojeg stoji Lidija Lešić, zadovoljit će ukus i onih najzahtjevnijih, a svojom paletom boja prizvat će proljeće. Kao i ostale, i nova je kolekcija rađena ručno, točnije heklana od 100-postotnog pamučnog konca te je zaokružena drvenim ručkama fine završne obrade, koje čine atraktivan i praktičan detalj.

Lidija Lešić
Lidija Lešić

Torbice su u potpunosti proizvedene u Hrvatskoj, a mogu se kombinirati uz casual ili nešto ozbiljnije lookove, kada će retro torbice raditi kontrast vašem outfitu. je kompletno proizvedena u Hrvatskoj. Možete ih isfurati na kavu s frendicama – koju svi toliko čekamo – ili, pak, do placa; sa svojom fashion pamučnom “mrežom” sigurno nećete ostati nezamijećeni.

Uz to što su torbice brenda My Choice stylish modni dodatak, korištenjem njih u različite svrhe štitite i planetu, jer se gubi potreba za korištenjem plastičnih vrećica – dovoljno su prostrane da vam u njih stanu osobne stvari, ali i obavljena kupnja. Ekološki osviještene torbe poprimit će onakav oblik ovisno o tome koliko težine nosite u istoj, a možete im u potpunosti vjerovati – čvrste su i možete slobodno u njih pospremiti sve potrebno i nepotrebno.

Torbice su dostupne u šest različitih boja, a razlikuju se i po obliku ručki – možete birati one s okruglim ili pravokutnim. Nerazvučene, prazne torbe široke su i dugačke 30 centimetara, a pogledati ih možete na Instagram profilu ili službenoj stranici brenda.