Oyster Perpetual 41

Predstavljene nove verzije kultnih Rolex modela! Donosimo sve detalje…

Iako je predstavljanje noviteta bilo odgođeno uslijed situacije koja je zavladala u svijetu, Rolex je nedavno obavijestio javnost kako će noviteti ipak biti predstavljeni 1. rujna 2020. A tako je i bilo. Prezentacija novih satova održala se digitalno, putem službene web stranice  i društvenih mreža, a sve novitete imate priliku vidjeti na portalu MagMe, kao i na stranici i društvenim mrežama službenog Rolex distributera u Hrvatskoj, tvrtki Mamić 1970.

Prethodnih godina novi Rolex satovi predstavljani su na sajmu Baselworld, najvećem sajmu luksuznih satova i nakita, no vijest o neočekivanom predstavljanju u rujnu stigla je uz šokantnu informaciju kako, nakon više od 80 godina sudjelovanja, brend napušta sajam Baselworld. Ne samo da je otkazao, nego je i pokrenuo inicijativu kojom je okupio niz drugih velikih brendova kao što su Tudor, Patek Philippe, Chanel i Chopard s kojima će organizirati vlastiti sajam u Ženevi početkom travnja 2021. godine.

Tako je jedna od najpopularnijih kolekcija Rolex satova – Oyster Perpetual, upravo predstavljena online u novom ruhu. Riječ je o satovima Submariner, Datejust, Oyster Perpetual te Sky-Dweller od kojih je svaki dobio novu verziju, odnosno redizajnirani izgled, a veličina 39 u potpunosti je zamijenjena nešto većom – 41 mm (također je i veličina 26 zamijenjena s veličinom 28). No, ono što se nije promijenilo je kvaliteta koju Rolex garantira – brend u svijetu luksuznih satova predstavlja sinonim za izvrsnost koju simbolizira zeleni pečat odnosno oznaka da je riječ o Superlative Chronometeru.

Oyster Perpetual Submariner

Nova generacija model Submariner i Submariner Date predstavljena je u redizajniranoj verziji – karakterizira je veće kućište 41 mm i narukvica s nešto širom karikom u sredini. Baš kao originalni Submariner model, ovaj robustan sat predstavljen je u Oyster čeliku s crnim brojčanikom i s Cerchrom prstenom.

Submariner Date, pak, ističe se klasičnom kombinacijom crne i zelene ili plave boje uz Oyster čelik, koji neodoljivo podsjećaju na prethodnika, dok je atraktivna i verzija napravljena u kombinaciji čelika i 18-karatnog žutog zlata s plavim brojčanikom, u nešto svjetlijoj nijansi pod nazivom Royal Blue. Novost je i da je Submariner opremljen s kalibrom 3230, koji je lansiran ove godine, dok je Submariner Date ima kalibar 3235.

Oyster Perpetual Datejust

Klasik kuće Rolex za 2020. godinu, dimenzije kućišta 31 mm, predstavljen je u novoj, bijeloj Rolesor verziji koja je kombinacija Oyster čelika i 18-karatnog bijelog zlata. Najblještavija zvijezda kolekcije svakako je verzija čiji je prsten optočena dijamantima koji okružuju brojčanik boje patlidžana s efektom sunčevih zraka. Rimske brojke također su izrađene od bijelog zlata osim VI koja je izrađena od 11 dijamanata. Ostale tri verzije modela dostupne su s lakiranim bijelim, mint zelenim i tamnosivim brojčanikom, a krasi ih kalibar 2236.

Oyster Perpetual

Novi model koji se pridružio Oyster Perpetual obitelji je 41 predstavljen u dvije verzije, s crnim i srebrnim brojčanikom s efektom sunčevih zraka. Retro vibru potonjoj verziji daju brojke i kazaljke izvedene u 18-karatnom žutom zlatu, dok crni model krase detalji od 18-karatnog bijelog zlata. Novost su i nove boje Oyster Perpetual 36 modela koje im daju dinamičan look – ružičasta, tirkizna, žuta, koraljna i zelena zadovoljit će svačiji ukus. Simbol univerzalnog i klasičnog stila je Oyster narukvica, a satovi su opremljeni kalibrom 3230.

Oyster Perpetual Sky-Dweller

Prvi sat iz klasične kategorije koji je opremljen s Oysterflex narukvicom je upravo Sky-Dweller. Tehnološko remek djelo tako je spoj inovativnosti i elegancije – kontrast narukvici za koju Rolex ima patent čini žljebasti prsten od 18-karatnog zlata, kao i zlatne brojke i kazaljke, smještene na crnom brojčaniku. Ovaj je model dostupan s kalibrom 9001 koji je jedan od najkompleksnijih koji je ikad razvijen i proizveden u Rolexu. Ukratko, model koji je još atraktivniji iznutra nego izvana, ako je to uopće moguće.

Svi se modeli mogu razgledati i kupiti putem društvenih mreža i stranica službenog distributera kuće Rolex u Hrvatskoj, tvrtke Mamić 1970, a u nastavku pronađite neke od naših favorita.

Rolex Datejust 31
Rolex Oyster Perpetual 31
Rolex Submariner Date
Rolex Datejust 31
Rolex Oyster Perpetual 31
Rolex Submariner Date
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0